Λίγα από τα λίγα

Gazzetta team
Λίγα από τα λίγα

bet365

Το «σημείο G» σε συνεργασία με την κορυφαία στοιχηματική εφημερίδα ΚΙNGBET σας προτείνει παιχνίδια για Στοίχημα! Για σήμερα οι προτάσεις του Σταύρου Κολίλα από το www.strangebet.net

Παίζουμε στοίχημα την ημέρα που η μειοψηφία αποφασίζει για την ζωή της πλειοψηφίας. Ο ορισμός της δημοκρατίας σε μια χώρα που έθεσε τις βάσεις του σημερινού πολιτισμού και μπορεί να δώσει το εναρκτήριο λάκτισμα της καταστροφής. Τέλος πάντων, ο καιρός και ο Θεός θα κρίνει τις ψυχές τους.

Αρχίζουμε με μια τριάδα. Ελκυστικό το διπλό της Σαραγόσα, λένε ότι έχουν καλές σχέσεις, όμως, πιστεύει κανείς ότι αυτή η Σαραγόσα με τον Μανόλο το πάγκο μπορεί να σωθεί; Για να μην την πατήσουμε, πάμε με τα γκολ.

Μεγάλο φαβορί έχουν οι μπουκ τη Γκόιτερ Φιρτ, αλλά δεν μας εξηγούν το γιατί. Παίζει η 4η Φιρτ με την 3η της Βαθμολογίας Πάντερμπορν και ο άσος σου δείχνει ότι παίζει η Σάλκε της Β’ Κατηγορίας με μια μέτρια ομάδα. Συνέχεια κοντράρουν την Πάντερμπορν, συνέχεια αυτή η ομάδα τους φοράει τα γυαλιά. Αφήνουμε τον άσο και πάμε στα γκολ.

Η δυάδα στην Τουρκία, σχηματίζεται από τον «Γκέκα» και κάτι κροκόδειλους της Μπούρσασπορ, αδικημένη ομάδα από την εικόνα που αφήνει πίσω της.

«Μπλακ Κάουντρι» ντέρμπι στην έδρα της Γουλβς. Η ανωμαλία στην αποκορύφωση της. Αν η Γουλβς δεν έχει άλλη επιλογή πάρα να κερδίσει, η πονηρή Γουέστ Μπρομ του παμπόνηρου Χότζσον θα συνεχίσει τα κόλπα του. Over να μην μπλέξουμε με τους τρελούς.

Η φόρμα λέει νίκες των Πάσος Φερέιρα και Γκιμαράες στην Πορτογαλία, ενώ η Ραπίντ έχει το πάνω χέρι στην έδρα της Νόισταντ.

Υ.Γ
Υστερα από την ‘Ειμι Γουάινχαουζ μας άφησε κι η Γουίτνι Χιούστον

Τα πρώτα
Εσπανιόλ – Σαραγόσα Οver
Γκ. Φιρτ – Πάντερμπορν Οver


Δυάδα Τουρκίας
Σάμσουνσπορ – Εσκίσεχιρσπορ 1
Μανίσασπορ – Σάμσουνσπορ 2

 


Τριάδα
Γουλβς – Γουέστ Μπρομ Οver (επίσης μονό)
Κατάνια – Τζένοα G/G
Νόισταντ – Ραπίντ Β. 2


Τριάδα
Χιρόνα – Αλμερία 2
Πάσος Φερέιρα – Φεϊρένσε 1
Μπέιρα Μαρ – Γκιμαράες 2


Τα γκολ
Βαλβάικ – Χέρενφεν +3,5 γκολ
Πόρτο – Λεϊρία +3,5 γκολ


Τα υπερτιμημένα
Λιλ – Μπορντό 2
Βαλένθια – Χιχόν Χ2

Επόμενη ενημέρωση γύρω στις 18.30

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα