Έπαιξε μπάλα κι ο κόσμος

Έπαιξε μπάλα κι ο κόσμος

Κώστας Νικολακόπουλος Κώστας Νικολακόπουλος
Έπαιξε μπάλα κι ο κόσμος

bet365

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει στο gazzetta.gr για τη συμβολή της εξέδρας στο Καραϊσκάκη στην πρόκριση του Ολυμπιακού στους 16 του Γιουρόπα Λιγκ.

Μπορεί να κατακτήσει το Γιουρόπα Λιγκ ο Ολυμπιακός; Παίξτο σε απόδοση 29.00 στην betfair

Λέμε καμιά φορά ότι παίζει μπάλα και η εξέδρα σε κάποια παιχνίδια. Αν μη τι άλλο ένα από αυτά ήταν και το χθεσινό!

Σκεφθείτε μόνο ότι ο Κάρολ ήταν έτοιμος να αποχωρήσει περίπου 20 λεπτά πριν τη λήξη, όντας τραυματίας. Κι ότι ο πιτσιρικάς Μπάμποβιτς, που όχι παιχνίδι με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού δεν έχει παίξει, αλλά μετά βίας έχει κάνει τρεις προπονήσεις, είχε φτάσει στην γραμμή του πλαγίου άουτ κι ήταν έτοιμος να μπει. Ο δε Δουρέκας δίπλα του τον εμψύχωνε.

Κι εκείνη την στιγμή άρχισε όλο το γήπεδο να φωνάζει «Ρόϊ Κάρολ»!!! Ακούγοντας 30.000 πιστούς οπαδούς του Ολυμπιακού να ζητωκραυγάζουν το όνομά του, ο Ιρλανδός ξέχασε και τον πόνο, ξέχασε κι ότι μπορεί να μείνει κάποιες εβδομάδες εκτός δράσης και συνέχισε! Κουτσαίνοντας!

Ο τραυματισμός ήταν στο 69 και μετά από λίγα λεπτά ζήτησε αλλαγή. Το παιχνίδι θα ήθελε περίπου 20 λεπτά. Κι ένα γκολ να έβαζε η Ρούμπιν, μετά θα γίνονταν κόλαση, αφού ανά πάσα στιγμή, με μία στραβοκλοτσιά, μπορούσε να μπει ένα δεύτερο και να είχαμε κηδεία.

Αυτό που είπε ο Κάρολ, σαφώς και είναι αλήθεια. Ο κόσμος τον κράτησε μέσα στο παιχνίδι. Ο κόσμος έπαιξε μπάλα και είχε καταλυτική συμμετοχή στην εξέλιξη του αγώνα!

Κατά τα άλλα, φαντάζομαι ότι όλο το ματς ήταν όπως ακριβώς το είχα «περιγράψει» από χθες, με τον τίτλο, «κρέμεται σε μία κλωστή»…

Και πως τέλειωνα το κομμάτι: «Θέλει…και εξέδρα Τσάμπιονς Λιγκ»…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.