Η εβδομάδα του Λέτο

Η επιστροφή του Σεμπάστιαν Λέτο μπαίνει στη τελική ευθεία. Ο Αργεντινός που έχει να αγωνιστεί από τις 25 Ιανουαρίου και το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ πηγαίνει ολοένα και καλύτερα ενώ οι ενοχλήσεις στο γόνατο έχουν εξασθενήσει σημαντικά.
Μάλιστα, στη προπόνηση της Παρασκευής ο «Σέμπα» είχε τετ-α-τετ με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα. Οι δύο άνδρες συζήτησαν για την κατάσταση του και όπως όλα δείχνουν την ερχόμενη Τρίτη θα αρχίζει να ανεβάσει στροφές. Το πλάνο που υπάρχει είναι μέρα με τη μέρα να φορτσάρει όλο και περισσότερο και πιθανότατα την δύο μέρες πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ να μπει σε φουλ ρυθμούς.
Οι πιθανότητες να δώσει το παρών κόντρα στον «δικέφαλο» είναι ελάχιστες. Εξάλλου τον τελευταίο μήνα πηγαίνει πολύ συντηρητικά και έχει χάσει έδαφος. Στόχος είναι να βρίσκεται σε καλή κατάσταση για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, ώστε να μπορεί ο Φερέιρα να ποντάρει πάνω του και να ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.