Επιρρεπείς στις κίτρινες

Ομάδα που συνδυάζει σε αρκετά μεγάλο ποσοστό το επιθετικό της ταλέντο, με την σκληρότητά της, είναι η Μέταλιστ.
Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στην φάση των «16» του Europa League είναι μια από τις πλέον χαρακτηριστικές ομάδες, που βασίζονται στην δύναμη, ενώ δεν διακρίνονται για την ηρεμία τους.
Αυτό καταδεικνύουν οι 19 κίτρινες κάρτες έχουν δεχτεί οι παίκτες της στους φετινούς ευρωπαϊκούς αγώνες, αριθμός που είναι από τους μεγαλύτερους, όχι απλά από τις 16 ομάδες που συνεχίζουν, αλλά ακόμα και από τις 32 που υπήρχαν. Βλέπουμε λοιπόν πως αν οι παίκτες του Θρύλου εκμεταλλευτούν τούτη τη νευρικότητα των αντιπάλων τους, δεν αποκλείεται να τους βγει σε καλό.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.