Tσεχ: «Ανόητες θεωρίες των Μέσων»
Η κακή αγωνιστική εικόνα της Τσέλσι συνοδεύεται από... σενάρια που θέλουν τους παίκτες να έχουν πρόβλημα με τον Αντρέ Βίλας Μπόας. Δύο εξ` αυτών μάλιστα, ο Άσλεϊ Κόουλ και ο Φρανκ Λάμπαρντ, φέρονται να αντέδρασαν έντονα μετά το ματς με τη Νάπολι, ενώ ο Αμπράμοβιτς είχε συναντήσεις με παίκτες και προπονητή μετά την ήττα από την Έβερτον, οι οποίες, κατά τον Τσεχ, παρερμηνεύτηκαν.
«Όλοι μιλούν για συνάντηση ανάμεσα στην ομάδα και τον Αμπράμοβιτς. Η αλήθεια βρίσκεται αλλού και η εικόνα αυτής της συνάντησης παρερμηνεύτηκε. Τα Μέσα τη χρησιμοποίησαν για να σχηματίσουν κάποιου είδους ανόητες θεωρίες ή φημολογίες και πρέπει να ζήσουμε με αυτό», είπε για να προσθέσει σχετικά με τη φετινή χρονιά:
«Έχουμε ακόμα την δυνατότητα να τερματίσουμε τρίτοι, αλλά ο στόχος μας είναι στη χειρότερη να τερματίσουμε τέταρτοι. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Ακόμα πιστεύω ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν και η χρονιά θα αποδειχθεί πετυχημένη».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
