Βλέπει Βιόλα ο Σαμάκ

Με μόλις ένα γκολ σε 15 ματς σε όλες τις φετινές διοργανώσεις ο Μαρουάν Σαμάκ απογοητεύει στην Αρσεναλ. Ούτε καν σε τούτη την μέτρια (σε σχέση με το παρελθόν) ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ δεν έχει καταφέρει να βρει θέση και είναι βέβαιο πως το καλοκαίρι θα πωληθεί. Είναι η δεύτερη σεζόν του Μαροκινού επιθετικού στο «Εμιρεϊτς» και είναι και αυτή κάκιστη.
Ηδη φαίνεται όμως πως έχει βρεθεί το που θα παραχωρηθεί. Ιταλικά και αγγλικά δημοσιεύματα συμφωνούν πως θα αγωνίζεται στη Φιορεντίνα, η οποία θα δώσει στους Κανονιέρηδες επτά εκατ. ευρώ για τον 28χρονο φορ. Διόλου άσχημο deal για τους Λονδρέζους που τον απέκτησαν ελεύθερο (έπαιζε στη Μπορντό) και θα βγάλουν καλό χρήμα από την πώληση του.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.