Χωρίς δυο η Δόξα

Νίκος Τσιώκος
Χωρίς δυο η Δόξα

bet365

Χωρίς τους Βάντερσον και Σοϊλέδη θα παραχθεί απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα η Δόξα Δράμας στο παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής. Θοδωρής Παπαδόπουλος: «Είχε στόφα μεγάλης ομάδας η Δόξα».

Την αποστολή για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε σήμερα ο Μάκης Κατσαβάκης. Ο τεχνικός της Δόξας Δράμας άφησε εκτός τον τραυματία Σοϊλέδη, καθώς και τον Βάντερσον, που απείχε από τις τελευταίες προπονήσεις. Επίσης, δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Σέρεμετ.

Αναλυτικά, στην αποστολή είναι οι Ρόκα, Δαύκος, Τριποτσέρης, Βέρτζος, Μπριλάκης, Ψυχογιός, Στεργιανός, Σικαλιάς, Λίμα, Αμπουμπακάρι, Ρούτσης, Παπαδόπουλος, Γελαδάρης, Αραβίδης, Κάπελ, Ουέλινγκτον, Κυβελίδης, Γκαρακλίδης.

«Είχε στόφα μεγάλης ομάδας η Δόξα»

Από εκεί και πέρα, ο παλαίμαχος τερματοφύλακας των «μαυραετών», Θοδωρής Παπαδόπουλος, ο οποίος είναι γνώριμος και στον ΠΑΣ, μίλησε για την αναμέτρηση της Κυριακής μεταξύ των δυο ομάδων. Συγκεκριμένα, τόνισε πως οι Δραμινοί είχαν στόφα μεγάλης ομάδας την εποχή που ήταν ο ίδιος στην ενεργό δράση.

 

«Στα δικά μου χρόνια η Δόξα είχε στόφα μεγάλης ομάδας και δύσκολα περνούσε κανείς από το γήπεδο μας, ακόμα και οι λεγόμενες μεγάλες ομάδες. Και ο ΠΑΣ ήταν μια πολύ καλή ομάδα πάντως με κόσμο στο γήπεδο του και δυναμική» είπε, αρχικά, για να αναφερθεί στις δυο ομάδες.

«Και οι δύο αυτές ομάδες αξίζουν να είναι στην μεγάλη κατηγορία και πρέπει ομάδες σαν την Δόξα και τον ΠΑΣ Γιάννινα να παίζουν Α' Εθνική, μόνο έτσι με δυνατές τις ομάδες της περιφέρειας μπορεί να γίνει καλύτερο το ποδόσφαιρο μας». Στη συνέχεια, μίλησε για το παιχνίδι της Κυριακής. «Είναι δύσκολο και για τις δύο ομάδες.

Πιστεύω όμως ότι η Δόξα έχει περισσότερες πιθανότητες να πάρει τη νίκη». Τέλος, χαρακτήρισε δίκαιο και τίμιο τον Κατσαβάκη. «Πιστεύω στον Μάκη, είναι δίκαιος και τίμιος καταρχήν και επειδή ξέρει πολύ καλά την δουλειά του βοήθησε και μπορεί να βοηθήσει ακόμα περισσότερο την Δόξα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα