Στην αποστολή ο Νίνης!

Στην αποστολή ο Νίνης!

Θάνος Σαρρής
Στην αποστολή ο Νίνης!

bet365

Μετά από περίπου έξι μήνες, ο Σωτήρης Νίνης επιστρέφει στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με τον ΠΑΟΚ! Εκτός οι Λέτο, Σιμάο και Μπουμσόνγκ.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έκρινε ότι ο Σωτήρης Νίνης είναι πλέον κοντά στην επιστροφή και τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το κρίσιμο ματς με τον ΠΑΟΚ, αν και θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να παίξει! Ο διεθνής μέσος είχε χτυπήσει στις 3 Σεπτέμβρη στο ματς της Εθνικής με το Ισραήλ και τελευταία φορά που βρέθηκε σε αποστολή των «πρασίνων» ήταν την πρώτη αγωνιστική με αντίπαλο την Κέρκυρα, όπου και σκόραρε. Παρά το ότι είχε χάσει κάποιες προπονήσεις λόγω ίωσης, ο Πορτογάλος τον πήρε μαζί, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να του «ανεβάσει» και την ψυχολογία, αφού στα επόμενα ματς, εφόσον είναι 100% έτοιμος θα χρειαστεί. Ο Σεμπάστιαν Λέτο συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα και έμεινε για μια ακόμα φορά εκτός, όπως και ο Μπουμσόνγκ με τον τιμωρημένο Σιμάο. Οι δύο πρώτοι αναμένεται να είναι έτοιμοι για το επόμενο ματς με την ΑΕΚ.

Θα σκοράρει ο Σωτήρης Νίνης εναντίον του ΠΑΟΚ; 4.00 πληρώνει στην sportingbet

Στη σημερινή προπόνηση στην Παιανία, οι παίκτες του «τριφυλλιού» έκαναν ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2», δίτερμα και ασκήσεις πάνω στις στατικές φάσεις. Πέραν του Λέτο, ατομικό έκανε και ο Ρούντολφ, ενώ οι Πετρόπουλος και Σεϊταρίδης υποβλήθηκαν σε θεραπεία.

«Παίζεται» μια θέση
Κατά τα φαινόμενα, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα προσανατολίζεται σε 11άδα με τον Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια, τον Μαρίνο δεξιά και τον Σπυρόπουλο αριστερά στην άμυνα, με τους Σαριέγκι και Μπίαρσμιρ στο κέντρο. Ο Κατσουράνης με το Βιτόλο θα είναι στα χαφ, ο Ζέκα δεξιά και ο Κουίνσι αριστερά, με τους Χριστοδουλόπουλο και Κλέιτον να εναλλάσονται στην επίθεση. Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα να «θυσιαστεί» κάποιος χαφ, πιθανότατα ο Ζέκα, ώστε να μπει ο Τοτσέ, προκειμένου να «γεμίσει» η περιοχή.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Καρνέζης, Καπίνο, Μπίαρσμιρ, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Μαρίνος, Σαριέγκι, Βιτόλο, Κατσουράνης, Ζέκα, Κουίνσι, Κλέιτον, Τοτσέ, Χριστοδουλόπουλος, Νίνης, Καραγκούνης, Μαυρίας και Καντέ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα