Τα πλέι οφ κοιτάει ο Τσιρίλο

Mερικά αποσπάσματα από τα όσα είπε ο αμυντικός του ΠΑΟΚ στην Real Sports: «Πιστεύω ότι έχουμε κάνει μία πολύ καλή προσπάθεια, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε αγωνιζόμενοι σε Ελλάδα και Ευρώπη. Φτάσαμε μέχρι τους 32 του Europa League και παλέψαμε με όλες μας τις δυνάμεις για να προχωρήσουμε ακόμη περισσότερο, αλλά δεν τα καταφέραμε. Πλέον έχουμε στρέψει την προσοχή μας στο πρωτάθλημα. Στόχος μας μέχρι το τέλος είναι να σιγουρέψουμε τη θέση μας στα πλέι οφ και εκεί μας περιμένουν έξι τελικοί. Όποιες ομάδες και να μπουν σε αυτή τη διαδικασία των πλέι οφ θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν την πρώτη θέση. Η πρωτιά είναι δικός μας στόχος και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις να τον κατακτήσουμε».
Για τους τραυματισμούς και το πόσο επηρέασαν στο γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έμεινε από νωρίς εκτός μάχης του τίτλου: «Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μείναμε πίσω στη βαθμολογία. Δεν είναι μόνο η κούραση από τα συνεχή παιχνίδια, είναι και οι πολλοί τραυματισμοί που σίγουρα μας έχουν επηρεάσει.. Προσωπικά προσπαθώ σε κάθε παιχνίδι να δίνω τον καλύτερό μου ευατό και αυτό θα συνεχίσω να κάνω μέχρι τέλους»
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.