Αρκετές οι απουσίες στην Δόξα

Την εικοσαμελή αποστολή της Δόξας Δράμας για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο απαρτίζουν οι: Ρόκα, Δαύκος, Τριποτσέρης, Βέρτζος, Ψυχογιός, Σικαλιάς, Στεργιανός, Λεάντρο, Ρούτσης, Αμπουμπακάρι, Κατσικογιάννης, Αγτζίδης, Παπαδόπουλος, Ουέλινγκτον, Κάπελ, Αγγελούδης, Κουμπρόγλου, Κυβελίδης, Κοβάσεβιτς και Τσιμπλίδης.
Για πρώτη φορά ο Τσιμπλίδης μπαίνει στην αποστολή ενώ επανέρχονται οι Τριποτσέρης, Λεάντρο, Κατσικογιάννης και Αγγελούδης. Οι απουσίες πάντως είναι αρκετές.
Τιμωρημένος είναι ο Αραβίδης και τραυματίες είναι οι Μπριλάκης, Λίμα, Γκαρακλίδης, Σοϊλέδη και Γελαδάρης. Επίσης αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Βέρτζου στο παιχνίδι μιας και ακόμα νιώθει ενοχλήσεις στον δικέφαλό του και την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί αν θα αγωνιστεί.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.