Κανονικά ο Μάντζιος

Κανονικά ο Μάντζιος

Νίκος Τσιώκος
Κανονικά ο Μάντζιος

bet365

Ο Βαγγέλης Μάντζιος έλαβε κανονικά μέρος στη σημερινή προπόνηση του ΟΦΗ, η οποία πραγματοποιήθηκε υπό βροχή, δίχως να έχει κανένα πρόβλημα, ώστε να τεθεί στη διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου.

Υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση του ΟΦΗ, καθώς η συνεχής βροχόπτωση έκανε πολύ βαριά τα γήπεδα. Παρά ταύτα, οι κρητικοί έδειξαν μεγάλη διάθεση να εκτελέσουν το πρόγραμμα του Νίκου Αναστόπουλου.

Αυτό περιελάμβανε ασκήσεις για χαλάρωμα για όσους αγωνίστηκαν καθ' όλη τη διάρκεια της χθεσινής αναμέτρησης απέναντι στον Πανιώνιο και ασκήσεις με μπάλα, ασκήσεις για τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης για τους υπόλοιπους, ενώ στη συνέχεια ο «Αναστό» χώρισε τους παίκτες του σε δυο γκρουπ για να παίξουν δίτερμα με περιοριστικούς όρους.

Από εκεί και πέρα, το ευχάριστο για τον τεχνικό των Ομιλιτών ήταν ότι κανονικά μέρος έλαβε και ο Βαγγέλης Μάντζιος δίχως να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα. Τέλος, γι' αύριο υπάρχει ρεπό, με την προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» να ξεκινάει την Τετάρτη με δυο προπονήσεις το πρωί και το απόγευμα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα