Κρίση ιλίγγου ο Ρούντολφ

Ο Γκέργκελι Ρούντολφ προπονήθηκε πάλι ατομικά την Πέμπτη, μαζί με τον Σεϊταρίδη, και έθεσε ουσιαστικά εαυτόν εκτός ντέρμπι. Ο λόγος είναι κάποιες ζαλάδες που ένιωθε ο Ούγγρος άσος, ο οποίος στη συνέχεια επισκέφτηκε το «Υγεία» για να υποβληθεί σε εξετάσεις από ωτορινολαρυγγολόγο.
Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, ο οποίος είναι εκτός δράσης εξαιτίας υποτροπής που είχε πάθει στον τραυματισμένο του τετρακέφαλο, δεν έχει κάτι σοβαρό ενώ το απόγευμα της Πέμπτης αισθανόταν αρκετά καλύτερα. Σήμερα αναμένεται να προπονηθεί κανονικά, όμως πλέον θεωρείται δεδομένο πως δεν θα βρίσκεται στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.