«Τα λεφτά στους παίκτες, αλλιώς...»

«Τα λεφτά στους παίκτες, αλλιώς...»

Gazzetta team
«Τα λεφτά στους παίκτες, αλλιώς...»

bet365

Οι παίκτες της ΑΕΚ περιμένουν τα 500.000 ευρώ των Χατζηιωάννου – Γκούμα σήμερα, και αν δεν συμβεί αυτό ο τεχνικός της ομάδας Νίκος Κωστένογλου φοβάται την αποδιοργάνωση.

Ο Νίκος Κωστένογλου μίλησε στην κάμερα του συνδρομητικού και τόνισε πως για να μπορέσει η ΑΕΚ να αποδώσει σύμφωνα με τις δυνατότητές της πρέπει να κρατηθεί το ενωτικό αίσθημα. Ωστόσο, αυτό βάλλεται από τους διοικούντες που έχουν αφήσει τους παίκτες απλήρωτους τόσο καιρό και όλο περιμένουν τα χρήματά τους τα οποία δεν έρχονται...

Ο 41χρονος τεχνικός υπογράμμισε πως έχει μιλήσει με τους ποδοσφαιριστές του και υπογραμμίζει πως είναι αγανακτισμένοι και αν δεν πάρουν σήμερα τα χρήματά τους δεν μπορεί να αποκλείσει την αποδιοργάνωση:

«Βρισκόμαστε στο πιο δύσκολο σημείο. Φοβάμαι μια απογοητευτική απάντηση, ότι δε θα πληρωθούν οι ποδοσφαιριστές, μήπως έχουμε την πλήρη αποδιοργάνωση της ομάδας. προσπαθούμε όλοι μαζί αυτό να το αποκλείσουμε και να είμαστε συγκεντρωμένοι. Αν δεν πληρωθούν πάντως κάποιοι θα δυσανασχετήσουν και θα στεναχωρηθούν. Μίλησα μαζί τους προχθές και μου είπαν ότι θέλουν μια έμπρακτη απάντηση, αλλά θα συνεχίσουν τον αγώνα τους έστω και αγανακτισμένοι», ήταν μερικά από τα λόγια του προπονητή της ΑΕΚ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα