Ντέρμπι στη σκιά του Μουάμπα

Θάνος Σαρρής
Ντέρμπι στη σκιά του Μουάμπα
Με την περίπτωση του Φαμπρίς Μουάμπα και την κατάρρευσή του μέσα στον αγωνιστικό χώρο να έχει επισκιάσει όλα τα υπόλοιπα, η Μπόλτον επιστρέφει στην Πρέμιερ Λιγκ με αντίπαλο την Μπλάκμπέρν.

ΜΠΟΛΤΟΝ: Οι παίκτες της δεν γίνεται να μην είναι επηρεασμένοι με το περιστατικό που συνέβη στον Μουάμπα, ενώ δεν είχαν κοντά τους για αρκετές μέρες τον προπονητή τους, Όουεν Κόιλ, καθώς και τον αρχηγό, Κέβιν Ντέιβις, οι οποίοι ήταν στο πλευρό του Μουάμπα στο νοσοκομείο στο Λονδίνο. Παρόλα αυτά, η οικογένειά του είπε ότι θέλει η Μπόλτον να δώσει τα παιχνίδια που έχει μπροστά της και η δήλωση αυτή όπλισε με κουράγιο τους παίκτες, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να πάρουν τη νίκη και για τον άτυχο συμπαίκτη τους. Παράλληλα, το παιχνίδι έχει και τεράστια βαθμολογική σημασία για του Τρότερς, αφού σε περίπτωση νίκης «πιάνουν» την ΚΠΡ στους 25 βαθμούς.
MΠΛΑΚΜΠΕΡΝ: Η στήριξη της διοίκησης στον Στιβ Κιν δείχνει να αποδίδει. Μετά την νίκη επί της Σάντερλάντ τα Ρόδα έχουν απομακρυνθεί 5 βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού και δείχνουν ότι παρά τα προβλήματα, αγωνιστικά και οικονομικά, μπορούν να παραμείνουν στην κατηγορία. Οι αποδοκιμασίες με κάθε τρόπο κατά του Κιν έχουν κοπάσει και πλέον όλοι στην ομάδα πιστεύουν στον στόχο της παραμονής. Σε περίπτωση νίκης μάλιστα οικοδομεί διαφορά 8 βαθμών από την Μπόλτον, την οποία φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση. Τα τρία τελευταία ματς της είναι over!
ΑΠΟΥΣΙΕΣ
ΜΠΟΛΤΟΝ: Ίγκλις και Ρίλεϊ είναι αμφίβολοι, ενώ ο Μάρκος Αλόνσο κατά πάσα πιθανότητα θα προλάβει την αναμέτρηση. Γκάρντνερ, Χόλντεν, Μίαρς, Λι και φυσικά ο Μουάμπα είναι εκτός.
ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ: Τα προβλήματα για την ομάδα του Κόιλ έχουν μειωθεί σημαντικά, αφού μόνο ο Ζιβέ είναι αμφίβολος και ο Γκρέλα τραυματίας.
ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ
2010-11 2-1
2009-10 0-2
2008-09 0-0
2007-08 1-2
2006-07 1-2
2005-06 0-0
ΦΟΡΜΑ
ΜΠΟΛΤΟΝ 2-0-4 (Ν-Ι-Η)
Μπόλτον-ΚΠΡ 2-1
Μάντσεστερ Σίτι-Μπόλτον 2-0
Τσέλσι-Μπόλτον 3-0
Μίλγουολ-Μπόλτον 0-2
Μπόλτον-Γουίγκαν 1-2
Νόριτς-Μπόλτον 2-0
ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ 3-1-2 (Ν-Ι-Η)
Μπλάκμπερν- Σάντερλαντ 2-0
Γουλβς-Μπλάκμπερν 0-2
Μπλάκμπερν-Άστον Βίλα 1-1
Μάντσεστερ Σίτι-Μπλάκμπερν 3-0
Μπλάκμπερν-ΚΠΡ 3-2
Άρσεναλ-Μπλάκμπερν 7-1
ΠΙΘΑΝΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΜΠΟΛΤΟΝ: Μπόγκνταν, Ρίκετς, Ριμ, Γουίτερ, Στέινσον, Μιγιαΐτσι, Ντέιβις, Ρέο Κόκερ, Πράτλεϊ, Ίγκλις, Ενγκόγκ
ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ: Ρόμπινσον, Λόου, Νταν, Χέινλι, Όλσον, Όλσον, Πέντερσεν, Ενζονζί, Φορμίκα, Χοϊλέ, Γιακούμπου

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα