Ζλάταν: «Εξαιρετική σεζόν για μένα»

Ο Σουηδός μετά τα δύο γκολ που πέτυχε στη Ρόμα δήλωσε ότι:
«Αισθάνομαι σε καλή κατάσταση, παρότι η πλάτη μου πονούσε πριν από μερικές μέρες. Κατά τη διάρκεια ενός αγώνα υπάρχει πάρα πολλή ένταση για να σκεφτώ κάτι τέτοιο. Το σημαντικότερο είναι ότι η ομάδα πάει καλά μέχρι στιγμής και μπορώ να πω ότι για μένα η σεζόν είναι εξαιρετική»,
«Τώρα ακολουθεί ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Είναι κρίμα για τον Τιάγκο Σίλβα και ελπίζουμε ότι ο τραυματισμός του δεν θα είναι τόσο σοβαρός. Έχουμε ήδη πάρα πολλούς τραυματισμούς και κάτι πρέπει να αλλάξει για αυτό, επειδή σε αυτό το σημείο της περιόδου είναι καλό να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας».
«Το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Πρόκειται για την καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Ίσως για πολλούς είναι το φαβορί για όλους, αλλά εμείς έχουμε τις δικές μας πιθανότητες. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.