«Διπλό» Ευρώπης η Οσασούνα (vid)

Η Λεβάντε έχει ήδη πραγματοποιήσει φέτος κάτι περισσότερο από μια απλή υπέρβαση. Κάποια στιγμή αναμενόταν πως θα ξεφουσκώσει και μάλιστα είχε καθυστερήσει κιόλας. Η Οσασούνα όμως που ονειρεύεται να πάρει την θέση της στην Ευρώπη, την επισκέφτηκε και της... έκλεισε το σπίτι. Η ομάδα από την Παμπλόνα επικράτησε 2-0, δίχως όμως να είναι καλύτερη των Λεβαντίνων που πλήρωσαν τα δύο λάθη που έκαναν στην άμυνα τους και την αδυναμία του μπροστά από τον εκπληκτικό τερματοφύλακα των Ροχίγιος, Αντρές Φερνάντεθ.
Ο τελευταίος τους σταμάτησε σε τουλάχιστον τέσσερις κλασικές ευκαιρίες, με τον Ραούλ Γκαρθία να δίνει το σύνθημα μπροστά. Ο μέσος των φιλοξενούμενων έκλεψε δύο μπάλες, έκανε την πρώτη γκολ (15'), φτάνοντας τα επτά φετινά και τη δεύτερη (78') τη σέρβιρε στον Νίνο που είχε να βρει δίχτυα από το μεταξύ τους επίσης 2-0 του πρώτου γύρου. Με αυτή την επιτυχία οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν εντός Europa League και πλησίασαν ακόμα και στην τετράδα. Ποιο πολύ απ' όλους τη νίκη την χάρηκε ο αρχηγός τους, Πάτσι Πουνιάλ που έφτασε τις 127 (τις περισσότερες στην ιστορία του συλλόγου στην Πριμέρα)!
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.