«Περιμέναμε πιο πολλά από τον ΑΠΟΕΛ»

Θάνος Σαρρής
gazzetta default image fallback

bet365

Ο δημοσιογράφος της Marca, Ουλίσε Σάντσες Φλορ, περιγράφει στο gazzetta.gr την εικόνα που είχαν σχηματίσει στην Ισπανία για τον ΑΠΟΕΛ, από τον οποίο περίμεναν περισσότερα!

Η ξέφρενη πορεία του ΑΠΟΕΛ στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ φτάνει στο τέλος της, ωστόσο η κυπριακή ομάδα κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω της τα βλέμματα όλης της ποδοσφαιρικής Ευρώπης. Η κόντρα της με την Ρεάλ Μαδρίτης κατά πολλούς μπορούσε να εξελιχθεί σε μία αναμέτρηση... Δαβίδ εναντίον Γολιάθ, αλλά μέσα στο γήπεδο, η Βασίλισσα έδειξε την σαφέστατη ανωτερότητά της. Ο Ισπανός δημοσιογράφος μεταφέρει στο gazzetta.gr την εικόνα που είχαν σχηματίσει στη χώρα του για τους Κύπριους και τονίζει ότι περίμενε ότι η Ρεάλ θα είχε προβλήματα στο ΓΣΠ.

«Πιστεύαμε ότι θα υπήρχαν δυσκολίες για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο ΑΠΟΕΛ ήταν η έκπληξη της διοργάνωσης, απέκλεισαν τη Λιόν και όταν κληρώθηκε με την ομάδα της Μαδρίτης, είχαμε μία ευκαιρία να δούμε και την εικόνα που παρουσίασε στους ομίλους. Σίγουρα δεν περιμέναμε η Ρεάλ να έχει εύκολο έργο μέσα εκεί. Πρόκειται για μία ομάδα χωρίς χρήματα, αλλά με πολύ πάθος και αφοσίωση», τόνισε αρχικά ο Ουλίσε για να προσθέσει:

«Περιμέναμε διαφορετικό το ΑΠΟΕΛ στην έδρα του, όμως η εικόνα του αποτυπώνεται και στα στατιστικά του. Δεν είχε ούτε μία τελική προσπάθεια στην εστία του Ίκερ Κασίγιας. Παρότι έπαιζε στην έδρα του, δεν είχε σκοπό να παίξει επίθεση. Δεν έδωσε την εικόνα μιας ομάδας που ήθελε να προχωρήσει στη διοργάνωση, αλλά κοίταζε πρωτίστως πως να μην χάσει μπροστά στον κόσμο του. Στο τέλος η Ρεάλ μπορούσε να πετύχει και περισσότερα γκολ. Βέβαια, ίσως ήταν υπερβολικές οι προσδοκίες μας, αλλά η πορεία του ΑΠΟΕΛ μας είχε κάνει να περιμένουμε τόσα!».

Καταλήγοντας, υποστήριξε: «Το σίγουρο πάντως είναι ότι ο ΑΠΟΕΛ κέντρισε το ενδιαφέρον τόσο των δημοσιογράφων, όσο και του κόσμου εδώ. Αυτό είναι το ωραίο στο ποδόσφαιρο, να δείχνει μια ομάδα ότι το χρήμα δεν είναι το παν. Είναι καλό να βλέπεις ταπεινές ομάδες να προχωρούν και να κοντράρουν τους δυνατούς».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα