«Aνοιχτή η αύξηση της θητείας»
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Η οικονομική κρίση δεν πρέπει να γίνει κρίση εθνικής ασφάλειας, τονίζει ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Πάνος Παναγιωτόπουλος, μιλώντας στον Τύπο της Κυριακής, αναγνωρίζοντας πάντως ότι η διατήρηση της ισχυρής άμυνας εν μέσω τόσο μεγάλων οικονομικών δυσκολιών δεν είναι εύκολη υπόθεση.
Επισημαίνει ότι ήδη έγινε κοινή σύσκεψη με το υπουργείο Οικονομικών για να αντιμετωπιστεί η έλλειψη χρηματοδότησης. Ο κ. Παναγιωτόπουλος αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να αυξηθεί η θητεία στους 12 μήνες, τονίζοντας ότι είναι ομόφωνη η εισήγηση των επιτελείων.
Πηγή: Ελεύθερος Τύπος, enikos.gr
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- «Η θέση της Ελλάδας δεν επιδέχεται περαιτέρω σχολιασμό»: Η απάντηση του ΥΠΕΞ στον Τούρκο εκπρόσωπο για την κυριαρχία στο Αιγαίο
- Ο Άδωνις Γεωργιάδης θυμήθηκε τον Εμφύλιο: Η ανάρτηση με τον Γεώργιο Παπανδρέου
- Το ψηφοδέλτιο-αρένα στη Θεσσαλονίκη, οι παρατηρήσεις Μητσοτάκη στους βουλευτές και οι ψύχραιμοι φορείς
