Κρυφή κάμερα στη Βουλή!

Gazzetta team
Κρυφή κάμερα στη Βουλή!
Τα όσα τραγικά συνέβησαν σήμερα στην ολομέλεια της βουλής μεταξύ Χ.Α που επιτέθηκε σε ΠΑΣΟΚ για τον Γ. Παπανδρέου με ακατανόματους χαρακτηρισμούς προκαλώντας φασαρία και εικόνα τριτοκοσμική, έχουν καταγραφεί σε βίντεο που κάνει το γύρω του διαδικτύου.

Το βίντεο δεν είναι απο το κανάλι της βουλής , αλλά απο κρυφή κάμερα στα θεωρεία, απέναντι απο τα έδρανα των βουλευτών της Χ.Α που λίγο μετά έστειλαν με e-mail στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες link για το συγκεκριμένο βίντεο , που ανέβηκε σε δικτυακό κόμβο. Δείχνει καθαρά τη φασαρία που κάνουν οι Η. Κασιδιάρης , Παναγιώταρος και άλλοι, μερικά λεπτά πριν αποχωρήσουν απο την αίθουσα της βουλής φωνάζοντας συνθήματα κατά ΠΑΣΟΚ και ΜΜΕ.

Το θέμα είναι ότι στο συγκεκριμένο χώρο απαγορεύεται η καταγραφή με κάμερα εικόνας και ήχου και είναι απορίας άξιο, πως τους επέτρεψαν στο συγκεκριμένο σημείο να βιντεοσκοπήσουν τα γεγονότα, που δείχνουν ότι ήταν πολύ καλά προσχεδιασμένα για να παίξουν επικοινωνιακά στα μέσα ενημέρωσης που οι ίδιοι κατηγορούν. Τις ευθύνες αυτές πρέπει να ερευνήσει και ο πρόεδρος της βουλής Β. Μεϊμαράκης αφού πλέον επέστρεψε κανονικά στα καθήκοντά του.

Δείτε το βίντεο εδώ.

Πηγή: egiakoumis.wordpress.com