Νίκη παραμονής το Φάληρο

Η ομάδα του Κώστα Λούδη κυριάρχησε καθόλη της διάρκεια της αναμέτρησης και έφτασε δίκαια στην επικράτηση, εξασφαλίζοντας τους τρεις βαθμούς που την ανέβασαν στην 7η θέση μαζί με τα Χανιά.
Αντίθετα, σε περιπέτειες μπαίνει η Κέρκυρα που ευελπιστεί ότι στις εναπομείνασες αγωνιστικές (παίζει και με τον ΝΟ Πατρών) θα καταφέρει να πετύχει το στόχο.
Τα οκτάλεπτα: 2-1, 3-1, 1-0, 0-1.
Π. Φάληρο (Κώστας Λούδης): Χρονόπουλος, Φλώρος Α., Παπανικολάου, Ξενάκης 1, Σιώνης 3, Τζαβάρας, Παναγούλης, Βερύκοκος, Ενλοου 2, Καπότσης, Σίμος, Τσαγκάρης, Σπηλιωτόπουλος, Αμπατζόγλου, Σαλτερής.
Κέρκυρα (Μίλαν Τζόρτζεβιτς): Παπασπυρόπουλος, Σουπιώνης, Μεζίλης, Μίσκοβιτς 1, Παυλίδης, Καλούδης, Βογιατζόγλου 1, Γαλανόπουλος, Ζαρκαντζάς 1, Αποσκίτης, Τριβιζάς, Κουλούρης, Κραουνάκης.
Δαιιτητές: Σταυρόπουλος, Σπανούδης
Αλυτάρχης: Τάκης Λαγαρός
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.