Μοιρασιά στην Κέρκυρα

Ανατροπές στις τελευταίες στροφές της κανονικής περιόδου κι ένα φαινομενικά εύκολο ματς για το Αργοστόλι, από τη στιγμή που η Κέρκυρα παλεύει για τη σωτηρία της, είχε διαφορετική τροπή από την αναμενόμενη. Οι Φαίακες κατάφεραν να κλέψουν βαθμό, έστω κι αν αυτός δεν αρκεί για να «κλειδώσουν» την παραμονή, αφήνοντας πίσω το συγκρότημα του Θοδωρή Ανδρεάκου, στην προσπάθεια που κάνει για να κλείσει μια θέση στην πρώτη τετράδα.
Συγκλονιστικό σε εξέλιξη το ματς, με το Αργοστόλι να προηγείται με 4-1 και 6-3 στο ημίχρονο, για να έρθει η «απάντηση» των γηπεδούχων στην επανάληψη. Η Κέρκυρα έκανε την ανατροπή, πέρασε μπροστά στο σκορ με 8-7 με τέρμα του Βογιατζόγλου, όμως τα πέντε λεπτά που απέμεναν ήταν αρκετός χρόνος για να έρθει η ισοφάριση, με τον Κατσιγιάννη να διαμορφώνει το αποτέλεσμα.
Οκτάλεπτα: 1-4, 2-2, 2-0, 3-2
Κέρκυρα (Σπύρος Καρδόνας): Γαλανόπουλος, Γαλανός, Μίσκοβιτς, Μεζίλης 1, Παυλίδης 2, Καλούδης, Βογιατζόγλου 5, Νάτσης, Πουλίδας, Ζαρκαντζάς, Αποσκίτης, Τριαντάφυλλος, Παπασπυρόπουλος, Μελιδονιώτης, Τάτας.
Αργοστόλι (Θόδωρος Ανδρεάκος): Πλατίδης, Τρίκας, Μητρόπουλος, Στελάτος 2, Κατσιγιάννης 1, Σαλάχας 1, Παπαδόπουλος, Δουδέσης Π., Μπουρνάζος 1, Χαραλαμπόπουλος 2, Τραυλός, Δουδέσης Ε. 1, Μάναλης.
Διαιτητές: Σπανούδης, Αχλαδιώτης
Αλυτάρχης: Κώστας Λιαπίκος.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.