Απόλλων Σμύρνης: Χωρίς τον αρχηγό του Μανώλη Σολανάκη στο Champions League

Δημήτρης Ντζάνης
Ο Μανώλης Σολανάκης

bet365

O Μανώλης Σολανάκης υπέστη ρωγμώδες κάταγμα στα πλευρά στον φιλικό αγώνα με τη Βουλιαγμένη και ο Απόλλων Σμύρνης θα στερηθεί τις υπηρεσίες του βασικού του φουνταριστού στα προκριματικά του Champions League.

Τεράστιο αγωνιστικό πλήγμα για τον Απόλλωνα Σμύρνης, παραμονές της πρώτης συμμετοχής της ομάδας στο Champions League, καθώς θα αγωνιστεί στον Α' όμιλο των προκριματικών στο Αννόβερο (8-10 Σεπτεμβρίου) χωρίς τον αρχηγό του Μανώλη Σολανάκη.

Ο εν ενεργεία διεθνής φουνταριστός της «ελαφράς ταξιαρχίας» δέχτηκε χτύπημα εκτός φάσης (η μπάλα είχε περάσει στην επίθεση των γηπεδούχων με το παιχνίδι να μην διακόπτεται) από αντίπαλο στον φιλικό αγώνα με τον ΝΟ Βουλιαγμένης, με συνέπεια να υποστεί ρωγμώδες κάταγμα στα πλευρά.

Ανήμερα του τραυματισμού του (30/8) υποβλήθηκε σε ακτινογραφία που ήταν «καθαρή», ενώ «καθαρή» ήταν και η αξονική που έκανε λίγες μέρες μετά.

Ωστόσο οι πόνοι που ένιωθε ήταν έντονοι και δεν υποχωρούσαν, με τον προπονητή Νίκο Δεληγιάννη να τον προφυλάσσει σε αυτό το διάστημα από τις προπονήσεις.

Όμως την Τρίτη (5/9) ο Σολανάκης έκανε και 3η εξέταση (υπέρηχο) που έδειξε ρωγμώδες κάταγμα στα πλευρά, κάτι που σημαίνει ότι θα χρειαστεί να μείνει εκτός για σημαντικό χρονικό διάστημα (σχεδόν έναν μήνα) έως ότου γίνει επανεξέταση.

Ασφαλώς πρόκειται για έναν τραυματισμό σοκ τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά, αφού ο Απόλλων, που ετοιμάζεται για τη γιορτή των αγώνων του Champions League, χάνει για τα πολύ κρίσιμα παιχνίδια με Αννόβερο, Χόνβεντ, Ερυθρό Αστέρα και Μπαρτσελόνα τον αρχηγό του.

Ο τραυματισμός αυτός, στον αντίποδα, θα συσπειρώσει την ομάδα, με τους συμπαίκτες του να είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να καλύψουν την απουσία του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα