Δεληγιάννης: «Να τιμήσουμε το όνομα του Απόλλωνα Σμύρνης που έχουμε φτιάξει στην Ευρώπη»

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης, Νίκος Δεληγιάννης

bet365

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης, Νίκος Δεληγιάννης δίνει το στίγμα για τους κυπελλούχους Ευρώπης, με αφορμή τα παρθενικά παιχνίδια της ομάδας στο Champions League.

Ο Απόλλων Σμύρνης ολοκλήρωσε την Τετάρτη (6/9) την εν Ελλάδι προετοιμασία του εν όψει της συμμετοχής του από την Παρασκευή (8 Σεπτεμβρίου) στον Α’ προκριματικό όμιλο του Champions League, που θα πραγματοποιηθεί στο Ανόβερο της Γερμανίας.

Ο Απόλλων Σμύρνης μετά τον περυσινό ευρωπαϊκό της θρίαμβο επιστρέφει ως κάτοχος του LEN Challenger Cup στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Βέβαια η διαδικασία έχει δυσκολέψει περισσότερο από ποτέ, καθώς από κάθε προκριματικό θα δοθεί μόλις ένα εισιτήριο για τη φάση των Ομίλων του Champions League και στον Α' όμιλο στη γερμανική πόλη ο Απόλλων Σμύρνης θα αντιμετωπίσει το Ανόβερο, τον Ερυθρό Αστέρα, τη Χόνβεντ και την Μπαρτσελόνα.

Ωστόσο, όπως δηλώνει ο τεχνικός Νίκος Δεληγιάννης, οι «κυανόλευκοι» θα παλέψουν για να διεκδικήσουν τις πιθανότητές τους απέναντι σε πολύ ισχυρούς αντιπάλου

Συγκεκριμένα ο Νίκος Δεληγιάννης, δήλωσε αρχικά: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα λάβουμε μέρος στον προκριματικό του Champions League. Για αυτό παλέψαμε όλη τη χρονιά πέρυσι. Σίγουρα δεν είμαστε στην καλύτερή μας κατάσταση, δεδομένου ότι προπονούμαστε μόνο είκποσι μέρες και σε δύσκολες συνθήκες, καθώς μόλις τη Δευτέρα το βράδυ μπήκαμε στο κολυμβητήριό μας (σ.σ. Σεράφειο).

Είναι ένας όμιλος απαιτητικός. Απ’ όσο έχω δει τις ομάδες κάποιες είναι ήδη σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να σταθούμε στο ύψος της περίστασης. Θα παλέψουμε γιατί έχουμε κάποιες πιθανότητες και θα τις διεκδικήσουμε στην πισίνα. Θέλουμε να τιμήσουμε το όνομα που έχουμε φτιάξει στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια και σίγουρα στο Αννόβερο θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Ακόμη ο Νίκος Δεληγιάννης αναφέρθηκε στην πολύ σημαντική απουσία του τραυματία αρχηγού Μανώλη Σολανάκη λέγοντας: «Ο τραυματισμός του Μανώλη μάς στοιχίζει σε αγωνιστικό και ψυχολογικό επίπεδο.

Είναι ο αρχηγός μας και ο βασικός φουνταριστός μας, αλλά νομίζω πέρα από το λυπηρό κομμάτι του τραυματισμού ενός αθλητή και δη σε ένα φιλικό τουρνουά και εκτός φάσης, υπάρχει και το άλλο κομμάτι που τις καλές ομάδες τις δυναμώνει μια κατάσταση δύσκολη.

Αυτό που τις κάνει να γίνουν πιο δυνατές. Θα προσπαθήσουμε να το χρησιμοποιήσουμε έτσι αυτό και ελπίζω να μην έχουμε κάποιο άλλο απρόοπτο μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος».

Το πρόγραμμα στον Α’ προκριματικό όμιλο

Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου

17:30 Χόνβεντ – Ερυθρός Αστέρας
19:30 Αννόβερο – Μπαρτσελόνα

Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου

17:30 Μπαρτσελόνα – Ερυθρός Αστέρας
19:30 Αννόβερο – ΓΣ Απόλλων Σμύρνης

Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου

10:00 Μπαρτσελόνα – Χόνβεντ
12:00 Ερυθρός Αστέρας – ΓΣ Απόλλων Σμύρνης
18:00 ΓΣ Απόλλων Σμύρνης – Χόνβεντ
20:00 Αννόβερο – Ερυθρός Αστέρας

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου

11:30 Μπαρτσελόνα – ΓΣ Απόλλων Σμύρνης
13:00 Αννόβερο – Χόνβεντ

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα