Απόλλων Σμύρνης: Μια ημέρα νωρίτερα στην Ισπανία για την πρόκριση στο Euro Cup

Δημήτρης Ντζάνης
Ο Απόλλων Σμύρνης στο Euro Cup

bet365

Τα προβλήματα στις πτήσεις ανάγκασαν την αποστολή του Απόλλωνα Σμύρνης να αναχωρήσει μια ημέρα νωρίτερα για τη Βαρκελώνη και τον προκριματικό όμιλο του Euro Cup.

H εξαγγελθείσα συμμετοχή των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας στην πανεργατική απεργία της 21ης Σεπτεμβρίου προκάλεσε την ακύρωση της προγραμματισμένης για την Πέμπτη (21/9) πτήσης του Απόλλωνα Σμύρνης για τη Βαρκελώνη και βεβαίως αναγκαστική αλλαγή σχεδίων.

Ο Απόλλων Σμύρνης συμμετέχει στον 7ο προκριματικό όμιλο του Euro Cup, που διοργανώνει η Μπαρτσελόνα και θα διεξαχθεί το τριήμερο 22-24 Σεπτεμβρίου.

Η αποστολή της «ελαφράς ταξιαρχίας» θα αναχωρήσει το βράδυ της Τετάρτης (20/9) αεροπορικώς για τη Βαλένθια, όπου και θα διανυκτερεύσει και ακολούθως την Πέμπτη (21/9) το πρωί θα αναχωρήσει για τη Βαρκελώνη, ώστε να υπάρχει χρόνος και για προπόνηση και για την απαραίτητη ξεκούραση.

Από το απόγευμα της Τρίτης (19/9) οι άνθρωποι του τμήματος βρίσκονταν στην αναζήτηση της εναλλακτικής λύσης και την Τετάρτη (20/9) όταν και επιβεβαιώθηκε η ακύρωση της πτήσης από την αεροπορική εταιρεία, στον Απόλλωνα είχαν έτοιμη την εναλλακτική λύση και η αποστολή της ομάδας να φτάσει έγκαιρα στη Βαρκελώνη.

Στον όμιλο μετέχουν ακόμη η οικοδέσποινα Μπαρτσελόνα, η κροατική Μλάντοστ Ζάγκρεμπ και η γερμανική Πότσνταμ διεκδικώντας μαζί με τους «κυανόλευκους» το πλασάρισμα στις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας που δίνουν και το «εισιτήριο» για τη φάση των ομίλων της διοργάνωσης.

Χωρίς τον Σολανάκη η αποστολή

Ο Απόλλων Σμύρνης θα παλέψει γι’ αυτόν τον στόχο (σκοπεύοντας και στην πρωτιά) χωρίς τον αρχηγό του Μανώλη Σολανάκη, ο οποίος, λόγω του τραυματισμού του στα πλευρά δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί, μετά τον προκριματικό όμιλο του Champions League στο Αννόβερο, ούτε στους αγώνες της Βαρκελώνης.

Άπαντες, ωστόσο, είναι αποφασισμένοι, παρά την πολύ σημαντική αυτή απουσία, να φέρουν εις πέρας την υπόθεση πρόκριση , ώστε η «ελαφρά ταξιαρχία» να έχει την ευρωπαϊκή συνέχεια, που επιθυμεί.

Την αποστολή αποτελούν ο προπονητής Νίκος Δεληγιάννης, ο βοηθός προπονητής Δημήτρης Μιτελούδης, οι αθλητές Στέφανος Γαλανόπουλος, Αλέξανδρος Αλαμάνος, Νίκολα Μπογκντάνοβιτς, Κωνσταντίνος Μόκκας, Μπάμπης Τρούλος, Μιχάλης Δίπλαρος, Νίκα Σουσιασβίλι, Κωνσταντίνος Χονδροκούκης, Άγγελος Γωνιωτάκης, Νίκος Γαρδίκας, Μανώλης Τσαχειλίδης, Γιάννης Τόττης, Βασίλης Καβουσανός, ο γενικός διευθυντής του τμήματος Σπύρος Μίντζης (αρχηγός αποστολής) και ο Πόλυς Αφρουδάκης.

Το πρόγραμμα του 7ου προκριματικού ομίλου του Euro Cup (ώρες Ελλάδας)

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου

17:00 Μλάντοστ – ΓΣ Απόλλων Σμύρνης

19:00 Μπαρτσελόνα – Πότσνταμ

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου

17:00 Πότσνταμ – ΓΣ Απόλλων Σμύρνης

19:00 Μπαρτσελόνα – Μλάντοστ

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου

12:00 Πότσνταμ – Μλάντοστ

14:00 Μπαρτσελόνα – ΓΣ Απόλλων Σμύρνης

 

Τελευταία Νέα