Ολυμπιακός: H ευκαιρία να «κλειδώσει» το Final 4 του Champions League στη Βουλιαγμένη

 H ευκαιρία για τον Ολυμπιακό να «κλειδώσει» το Final 4 του Champions League στη Βουλιαγμένη

bet365

O Ολυμπιακός φιλοξενείται από τη Βουλιαγμένη και θέλει στο κολυμβητήριο του Λαιμού να πανηγυρίσει την επιστροφή του στο Final 4 του Champions League στην υδατοσφαίριση γυναικών.

Η επανέναρξη της φάσης των ομίλων του Champions League γυναικών, μετά την τρίμηνη διακοπή, δίνει την πρώτη από τις δύο ευκαιρίες στον Ολυμπιακό να εξασφαλίσει την παρουσία του και την επιστροφή στο Final 4 της διοργάνωσης (20-21 Απριλίου).΄

Οι «ερυθρόλευκες» φιλοξενούνται από τη Βουλιαγμένη το Σάββατο (9/3, 16:00) στο κολυμβητήριο της Σχολής Ευελπίδων στη Βάρη, σε ένα από τα δύο μεγάλα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής και στους τέσσερις ομίλους.

Ο Ολυμπιακός με το απόλυτο των 12β. μετά τις τέσσερις αγωνιστικές και η Βουλιαγμένη των. είναι αυτές που διεκδικούν την πρώτη θέση στον 4ο όμιλο και την πρόκριση στο Final 4.

H ομάδα του Πειραιά έχοντας νικήσει τον περασμένο Οκτώβριο με 12-7 στο «Π. Καπαγέροφ», έχει το μεγάλο πλεονέκτημα. Ακόμα και με ήττα στα πέναλτι, ο Ολυμπιακός θα είναι στο Final 4.

H Βουλιαγμένη για να πάρει αυτή το αβαντάζ θα χρειαστεί νίκη, ανατρέποντας την ήττα των πέντε γκολ στον Πειραιά. Αν νικήσει με λιγότερα από τα πέντε γκολ, πάλι ο Ολυμπιακός θα έχει το πάνω χέρι, καθώς την τελευταία αγωνιστική (23/3) θα φιλοξενήσει την ισπανική Μεντιτεράνι, που δεν έχει βαθμό στον όμιλο.

Το άλλο μεγάλο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής είναι για τον Α' όμιλο και αφορά την ισπανική κόντρα ανάμεσα στην Τεράσα και την Σαντ Αντρέου.

Η Τεράσα με 9β. θέλει το τρίποντο για να ξεπεράσει τη Σαντ Αντρέου (11β.), πριν πάει στην Κατάνια και την έδρα της αδιάφορης βαθμολογικά Οριτσόντε στην αυλαία των ομίλων.

Για το γόητρο οι Άλιμος και Εθνικός

Όπως όλα δείχνουν στο Final 4 θα βρίσκονται τρεις ισπανικές ομάδες και μια ελληνική.

Στον 2ο όμιλο η πρωτάρα στη διοργάνωση του ομίλου ομάδα του Αλίμου φιλοξενεί την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Σαμπαντέλ, σε ένα παιχνίδι που θα γίνει Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαλανδρίου (20:00).
Η Σαμπαντέλ με 12β. έχει εξασφαλίσει ουσιαστικά την 1η θέση του ομίλου, καθώς ο 2ος Άλιμος βρίσκεται σε απόσταση έξι βαθμών.

Ο Εθνικός μετέχει στον 3ο όμιλο και φιλοξενεί την ουγγρική Έγκερ (19:00). Εδώ η ισπανική Ματαρό, φιναλίστ πέρυσι, χρειάζεται έναν βαθμό για να «σφραγίσει» την πρόκριση, παίζοντας με τη Φερεντσβάρος στη Βουδαπέστη.

Πρόγραμμα - Βαθμολογίες

5η αγωνιστική

Α' Όμιλος
14:30 Τεράσα-Σαντ Αντρέου
19:00 Ρόμα-Οριτσόντε

Η βαθμολογία
(4η αγωνιστική)

1.Σαντ Αντρέου 11
---------------------
2.Τεράσα 9
3.Οριτσόντε 3
4.Ρόμα 1


Β' Όμιλος
18:00 Ντουναουιβάρος - Μιλούζ
20:00 Άλιμος-Σαμπαντέλ

Η βαθμολογία
(4η αγωνιστική)

1.Σαμπαντέλ 12
---------------------
2.Άλιμος 6
3.Μιλούζ 5
4.Ντουναουιβάρος 1

Γ' Όμιλος
19:00 Εθνικός-Έγκερ
19:30 Φερεντσβάρος-Ματαρό

Η βαθμολογία
(4η αγωνιστική)
1.Ματαρό 12
----------------------
2.Φερεντσβάρος 6
3.Εθνικός 4
4.Έγκερ 2

Δ' Όμιλος
16:00 Βουλιαγμένη-Ολυμπιακός
19:00 Μεντιτεράνι-Ουίπεστ

Η βαθμολογία
(4η αγωνιστική)

1.Ολυμπιακός 12
-------------------------
2.Βουλιαγμένη 9
3.Ουίπεστ 3
4.Μεντιτεράνι 0

@Photo credits: INTIME, Δημοσθένης Καμσής
 

Τελευταία Νέα