Γεράσιμος Σπηλιόπουλος: Ο «μπέμπης» που έγινε πρωταθλητής με τη Βουλιαγμένη, έχοντας πρόβλημα ακοής

Δημήτρης Ντζάνης
Η Βουλιαγμένη πρωταθλήτρια στους νέους άνδρες

bet365

Ο Γεράσιμος Σπηλιόπουλος μπορεί να έχει πρόβλημα ακοής, όμως ήταν από τους πρωταγωνιστές της Βουλιαγμένης στην κατάκτηση του τίτλου στους νέους άνδρες.

Την είδηση μάς την έδωσε ο τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης, Νίκος Δεληγιάννης, με ανάρτησή του στο Facebook και είναι συγκινητική.

Η Βουλιαγμένη στον τελικό του πρωταθλήματος νέων ανδρών Κ19 νίκησε τον ΠΑΟΚ με 12-8 το βράδυ της Κυριακής (31/3) στον Λαιμό, έχοντας στη σύνθεσή της, ένα παλικαράκι, τον Γεράσιμο Σπηλιόπουλο.

Με τρία γκολ, ήταν από τους βασικούς συντελεστές της επιτυχίας της Βουλιαγμένης. Το εντυπωσιακό στοιχείο είναι ότι ο νεαρός παίκτης έχει προβλήματα ακοής και όπως χαρακτηριστικά έγραψε ο τεχνικός του Απόλλωνα: «Η διαφορά είναι ότι το παιδί αυτό, κάνει όλα αυτά, συμμετέχει σ' ένα ΟΜΑΔΙΚΟ σπορ που συμβαίνει στο ΝΕΡΟ, με τους διαιτητές να χρησιμοποιούν ένα ΣΦΥΡΙΓΜΑ περίπου κάθε 8-10 δευτερόλεπτα, χωρίς να μπορεί να ακούσει τίποτα!!!!!!!».

spiliopoulos
O Γεράσιμος Σπηλιόπουλος πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του τον τίτλο στους νέους άνδρες

Να σημειωθεί για τον Γεράσιμο Σπηλιόπουλο, πως έχει συμπεριληφθεί από τον Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς σε 13άδα της Βουλιαγμένης στο πρωτάθλημα της Α1, όπως για παράδειγμα στον πρόσφατο αγώνα με τον Απόλλωνα στο «Σεράφειο» κολυμβητήριο.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Νίκος Δεληγιάννης

«Χθες, στο κατάμεστο κολυμβητήριο της Βουλιαγμένης, βρέθηκα να παρακολουθήσω τον τελικό νέων ανδρών (τον προθάλαμο της Α1 ανδρων).
Δεν επικεντρώθηκα, στα τακτικά και τεχνικά κομμάτια.
Υπήρξε κάτι πιο ενδιαφέρον, κατα τη γνώμη μου μοναδικό!

Το παλικαράκι της φωτό (σημασμένο σε μπλε) είναι ο Γεράσιμος (Ασημάκης για τους δικούς του) Σπηλιόπουλος.
Κατά τη γνώμη μου, ήταν ο πολυτιμότερος του τελικού, σκοράροντας δύο κρίσιμα, από τα τρία συνολικά δικά του, γκολ της ομάδας του, κάνοντας πέντε σουτ συνολικά, συνεισφέροντας στην άμυνα και ειδικά στον παίκτη λιγότερο, πολύ καλός στη δημιουργία στην επίθεση…

Θα πει κάποιος: "Χα και ο δικός μου ο γιόκας τα κάνει αυτά και βάζει και περισσότερα!!!!

Η διαφορά είναι ότι το παιδί αυτό, κάνει όλα αυτά, συμμετέχει σ' ένα ΟΜΑΔΙΚΟ σπορ που συμβαίνει στο ΝΕΡΟ, με τους διαιτητές να χρησιμοποιούν ενα ΣΦΥΡΙΓΜΑ περίπου κάθε 8-10 δευτερόλεπτα, χωρίς να μπορεί να ακούσει τίποτα!!!!!!!

Προσωπικά, ένιωσα τέτοιο σεβασμό και θαυμασμό γι' αυτόν, τον προπονητή του, που συνεννοείται μαζί του άψογα την ώρα του ματς (και του δίνει και άφθονο χρόνο συμμετοχής) που δεν μπόρεσα να επικεντρώσω σε τίποτα άλλο στον τελικό…

Θα μπορούσε να είναι ένας θυμωμένος διαμαρτυρόμενος νεαρός, που εκφράζει το θυμό του με αστέρες του πενταγράμμου, μιλώντας για πιστό λια και π0¥+@νες, ναρκωτικά και μπάτσους.

Όμως αυτός έκανε ένα ολόκληρο κολυμβητήριο να τον καταχειροκροτήσει, όταν ο Χατζηδάκης τον έκανε αλλαγή, κάνοντας κάποιους (λίγους που ίσως γνωρίζουν) στην κερκίδα να συγκινηθούν δυνατά.
Δεν θα το γράψει κάποιο σάιτ, δεν θα το πει κάποιο κανάλι, γιατί στις μέρες μας δεν…🤷‍♂️…
Εύγε σε εκείνον, στους γονείς του, στους συναθλητές του, στους προπονητές του και τον σύλλογό του.
Θα ήθελα πολύ να τον γνωρίσω προσωπικά…»

@Photo credits: Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας
 

Τελευταία Νέα