Κραβαρίτης: «Σήμερα ήταν η Ελευθεριάδου, αύριο ίσως μια άλλη παίκτρια»

Δημήτρης Ντζάνης
Ο Δημήτρης Κραβαρίτης

bet365

Τι δήλωσε o προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης για τη Νικόλ Ελευθεριάδου απέναντι στη Ματαρό και την πρόκριση στον τελικό του Champions League.

Ο Δημήτρης Κραβαρίτης, μετά τον Χάρη Παυλίδη και τον Αλεξάνταρ Τσίριτς έγινε ο 3ος προπονητής που οδηγεί την ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού σε τελικό του Champions Legue.

Οι «ερυθρόλευκες» νίκησαν με εντυπωσιακή εμφάνιση τη Ματαρό 16-12 και το μεσημέρι της Κυριακής (21/4, 15:00, LEN TV) θα αντιμετωπίσει τη Σαμπαντέλ, με στόχο να τη διαδεχθεί στον ευρωπαϊκό θρόνο.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού στις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της European Aquatics, αρχικά είπε για τον ημιτελικό με τη Ματαρό: «Είχαμε ένα σχέδιο παιχνιδιού και λειτούργησε καλά. Ξέραμε ότι η Ματαρό θα πίεζε σκληρά. Έπρεπε να κάνουμε υπομονή, καθώς ξέραμε ότι η ψυχολογία του αγώνα θα μπορούσε να μας βοηθήσει, καθώς η πίεση ήταν πάνω τους.

Η άμυνά μας ήταν το κλειδί, καθώς έχουν φανταστικούς σουτέρ, όπως η Φαν ντε Κρατς και η Κέζτελι. Οπότε έπρεπε απλώς να κινηθούμε γρήγορα και να μην δώσουμε ποτέ αρκετό χρόνο και χώρο για να σκεφτούν και να εκτελέσουν, και στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού το πετύχαμε».

Όταν o Κραβαρίτης ρωτήθηκε για την απόδοση της Ελευθεριάδου είπε: «Η Νικόλ είναι σπουδαία παίκτρια, αλλά τα επτά γκολ ήταν αποτέλεσμα εξαιρετικής επιθετικής ομαδικής δουλειάς, τα κατάφερε περίφημα. Αύριο, ίσως κάποια άλλη παίκτριά μας παίξει σε αυτό το επίπεδο. Ανυπομονούμε για τον τελικό».

Μπαγιάρτ: «Ξεχάσαμε την άμυνα»

O τεχνικός της Ματαρό, Ντάνι Μπαγιάρτ δήλωσε:«Ο Ολυμπιακός άλλαξε την άμυνά του στην τρίτη περίοδο, δεν ήταν έκπληξη για εμάς, καθώς προετοιμαζόμασταν για αυτό, αλλά οι βασικές αποφάσεις των παικριών μας, η τελευταία πάσα και τα σουτ δεν λειτούργησαν καλά. Ξεχάσαμε την άμυνα, τις επιστροφές μας και ο Ολυμπιακός πέτυχε μερικά γκολ στην κόντρα, κάτι που είναι απαράδεκτο σε αυτό το επίπεδο, αυτό έκρινε το ματς».

@Photo credits: eurokinissi, Klodian Lato
 

Τελευταία Νέα