Ολυμπιακός: Τα δάκρυα της Ελευθεριάδου και η αποθέωση στην απονομή

Δημήτρης Ντζάνης
Τα δάκρυα της Ελευθεριάδου και η αποθέωση στην απονομή

bet365

Tα δάκρυα και η απογοήτευση από τις παίκτριες του Ολυμπιακού μετά τον τελικό του Champions League και από την άλλη η αποθέωση από τον κόσμο της ομάδας στην απονομή.

H χαμένη ευκαιρία για την κατάκτηση του 4ου τροπαίου στο Champions League, έφερε δάκρυα απογοήτευσης στις παίκτριες του Ολυμπιακού.

Οι «ευθρόλευκες» από ένα σημείο και μετά δεν κατάφεραν να ακολουθήσουν το ρυθμό της Σαμπαντέλ, με την πρωταθλήτρια Ισπανίας να επικρατεί με 16-10, για το 7ο τρόπαιό της στο Champions League.

Πρόσωπα σκυθρωπά στην πλευρά του Ολυμπιακού, με τη Χριστίνα Σιούτη να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της, στον πάγκο της ομάδας.

Ίδια αντίδραση και από τη Νικόλ Ελευθεριάδου την ώρα της απονομής. Η μεγάλη πρωταγωνίστρια για τον Ολυμπιακό, με τα επτά γκολ στον ημιτελικό κόντρα στη Ματαρό, δακρυσμένη στο βάθρο δεν μπόρεσε να κρύψει τα συναισθήματά της.


Δίπλα της η Ιωάννα Χυδηριώτη, που την πήρε στην αγκαλιά της και η Ιωάννα Σταματοπούλου, που θέλησαν να την κάνουν να αισθανθεί πιο ευχάριστα.

Την ίδια στιγμή οι φίλοι του Ολυμπιακού, που βρέθηκαν στην Βαρκελώνη, να αποθεώνουν τις παίκτριες, παράσημο για την προσπάθειά τους και την πορεία μέχρι τον τελικό του Champions League.

Και όταν η επικράτηση του αντιπάλου δεν αφήνει περιθώρια για πιο ενδόμυχες σκέψεις, τα δάκρυα και η στεναχώρια είναι πρόσκαιρα. Λίγο αργότερα φέρνεις στο μυαλό σου όλο το ταξίδι, την πορεία μέχρι τον τελικό του Champions League και τα πρώτα συναισθήματα υπερηφάνειας, φέρνουν και τα πρώτα χαμόγελα.

@Photo credits: eurokinissi
 

Τελευταία Νέα