Τα ζευγάρια στα προημιτελικά του Κυπέλλου στo Final 8 ανδρών και στα ημιτελικά στο Final 4 γυναικών

Newsroom
Ο Αλέξανδρος Γούνας

bet365

Τι έβγαλε η κληρωτίδα για το Final 8 του Κυπέλλου ανδρών και το Final 4 του Κυπέλλου γυναικών, που θα φιλοξενηθούν στη Βουλιαγμένη.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (24/4) έγινε, στα γραφεία της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, η κλήρωση για τα Final 8 ανδρών και Final 4 γυναικών στο Κύπελλο Ελλάδας, που θα διεξαχθούν το διάστημα 9-11 Μαΐου 2024, στις εγκαταστάσεις του ΝΟ Βουλιαγμένης στο Λαιμό.

Όπως ανακοινώθηκε από τον πρόεδρο της ΚΟΕ, Κυριάκοπ Γιαννόπουλο η διοργάνωση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ, με ζωντανές μεταδόσεις.

Οι ώρες που έχουν προταθεί για τους προημιτελικούς των Ανδρών, στις 9/5, είναι 14:00, 16:00, 18:00 και 20:00. Η οριστικοποίησή τους, αλλά και το ωρολόγιο πρόγραμμα των ημιτελικών και των τελικών θα γίνει μετά από την τελική συνεννόηση με την ΕΡΤ.

Επίσης θα γίνει χρήση VAR (σύμφωνα με τους κανόνες της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας), ενώ θα υπάρξουν live score και live στατιστικά και σε κάθε παιχνίδι θα αναδεικνύεται ο MVP. Η κάθε συμμετέχουσα ομάδα, εξάλλου, θα πάρει από 40 προσκλήσεις.

Τα ζευγάρια των προημιτελικών του Final- 8 ανδρών

ΓΣ Περιστερίου - Υδραϊκός (1)

Απόλλων Σμύρνης - Βουλιαγμένη (2)

Πανιώνιος - Παναθηναϊκός (3)

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός (4)

Οι διασταυρώσεις στους ημιτελικούς

Νικητής (1) - Νικητής (2)

Νικητής (3) - Νικητής (4)

Τα ζευγάρια των ημιτελικών του Final 4 γυναικών

Άλιμος - Ολυμπιακός

Εθνικός - Βουλιαγμένη

Την Πέμπτη (9/5) θα διεξαχθούν οι τέσσερις προημιτελικές συναντήσεις για το Final 8 του Κυπέλλου Ανδρών. Την Παρασκευή (10/5) θα γίνουν οι δυο ημιτελικοί ανδρών και οι δυο ημιτελικοί γυναικών και την Κυριακή (11/5) οι δυο τελικοί.

@Photo credits: INTIME, Δημήτρης Βλάχος
 

Τελευταία Νέα