Άλιμος - Ολυμπιακός 9-19: Με «περίπατο» στον τελικό οι «ερυθρόλευκες»

olympiacos_polo

bet365

Ο Ολυμπιακός πήρε ευρεία νίκη κόντρα στον Άλιμο με 19-9 στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών στο πόλο και σφράγισε το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης, όπου θα υπερασπιστεί τον περυσινό τίτλο.

O Ολυμπιακός ήταν το μεγάλο φαβορί κάτι το οποίο επιβεβαίωσε στην πισίνα, όπου επικράτησε χωρίς προβλήματα του Αλίμου με 19-9 στον πρώτο ημιτελικού στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών στο πόλο, παίρνοντας το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης.

Οι «ερυθρόλευκες» στο παιχνίδι ήταν κυριαρχικές, αποκτώντας από πολύ νωρίς διαφορά ασφαλείας παρά το γεγονός ότι δέχθηκαν πρώτες γκολ. Μάλιστα, στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου η διαφορά ήταν στο +7 (4-11), γεγονός το οποίο έκανε πιο εύκολο το έργο της ομάδας του Δημήτρη Κραβαρίτη.

Ο Άλιμος, από τη μεριά του, δεν κατάφερε να βρει απαντήσεις στον φρενήρη ρυθμό του Ολυμπιακού, με συνέπεια η διαφορά να αυξάνεται με το πέρας του χρόνου. Το +10 ήταν η τελική διαφορά και το 19-9 το σκορ με το οποίο έληξε ο πρώτος ημιτελικός.

Ο Ολυμπιακός στον τελικό της διοργάνωσης θα αντιμετωπίσει τον νικητή του δεύτερου ημιτελικού ανάμεσα σε Εθνικό και Βουλιαγμένη.

Τα οκτάλεπτα: 1-4, 3-7, 2-4, 3-4

ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ BETSSON (Πάνος Βέργος): Τζούρκα, Μέγκενς 3, Κοβάτσεβιτς, Ρακιντζή, Μελίνα Καρυπίδου 2, Χαλδαίου 1, Ασημάκη 2, Μάνη, Αφροδίτη Μπιτσάκου, Μαργαρίτα Μπιτσάκου, Ευδοκία Τσιμάρα, Κοντογιάννη 1, Αρχοντάκη, Βασιλεία Καρυπίδου, Θεοφανοπούλου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Σταματοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 3, Χυδηριώτη 2, Ελευθεριάδου 1, Τριχά 4, Ξενάκη 2, Σιούτη, Μαργαρίτα Πλευρίτου 1, Σάντα 1, Βασιλική Πλευρίτου 4, Τζωρτζακάκη, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Νίγκρο, Δρακωτού, Χριστοδούλου.

@Photo credits: INTIME
 

Τελευταία Νέα