Πόλο: Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την Ελληνοιταλίδα γκολκίπερ Ντιβίνα Νίγκρο

H Ντιβίνα Νίγκρο

bet365

Η 25χρονη Ελληνοιταλίδα Ντιβίνα Νίγκρο άφησε την ΑΕΚ και έκλεισε με τον μόνιμα πρωταθλητή στο πόλο, Ολυμπιακό.

H νέα τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, ξεκίνησε την καριέρα της στην Κοσένζα, το 2012, όπου αγωνίστηκε έως το 2016, ενώ στη συνέχεια, μεταγράφηκε σε Πεσκάρα και Μιλάνο.

Το 2018, αγωνίστηκε σε άλλη μία ομάδα της ιταλικής Α1, την Βερόνα, στην οποία ήταν βασικό στέλεχος για τρία χρόνια. Τη σεζόν 2021-22, η Νίγκρο μετακόμισε στη Γαλλία, αγωνιζόμενη με την Λιλ στην Euroleague, ενώ πέρυσι, έπαιξε στην Ελλάδα, με το σκουφάκι της ΑΕΚ.

«Είμαι πολύ χαρούμενη και ευγνώμων που θα αποτελέσω κομμάτι της ομάδας! Ο Ολυμπιακός ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, μιας και πρόκειται για μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Δεν μπορώ να περιμένω να ξεκινήσει η σεζόν. Οι στόχοι μας είναι πολύ υψηλοί και θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας, για να πετύχουμε και να κατακτήσουμε όλα τα τρόπαια, για τα οποία θα αγωνιστούμε. Εύχομαι, να έχουμε όλοι μια επιτυχημένη και χαρούμενη χρονιά. Forza Οlympiacos» ανέφερε στην ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα