Ευρωμάχες για ΝΟΒ, Ολυμπιακό

Πράξη δεύτερη για Ολυμπιακό και Βουλιαγμένη στο Τσάμπιονς Λιγκ του πόλο ανδρών, καθώς το Σάββατο (6/10) αγωνίζονται σε Γαλλία και Γερμανία αντίστοιχα για την 2η αγωνιστική των ομίλων.
Η Πρωταθλήτρια Ελλάδας Βουλιαγμένη ταξιδεύει στο Ανόβερο για το ματς με την ομώνυμη ομάδα, θέλοντας να κάνει το «2 στα 2» στον Α’ Όμιλο, μετά τη νίκη με 11-6 επί της Σπαρτάκ στην πρεμιέρα. Ίδιος ο στόχος και των ερυθρολεύκων που αγωνίζονται επίσης εκτός έδρας με την Μονπελιέ για τον Β’ Όμιλο. Νικηφόρα ήταν η έναρξη και για τους Πειραιώτες που επικράτησαν εύκολα με 15-5 της ελβετικής Κροϊτσλίνγκεν.
Και οι δύο αναμετρήσεις θα ξεκινήσουν στις 21.30 ώρα Ελλάδας.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.