Σιλίπο: «Η Ελλάδα μας κάνει να υποφέρουμε ψυχικά»

Κώστας Ευθυμιάδης
Ο Σίλιπο κάνει παράπονα σε παίκτριά του

bet365

Ο προπονητής της Εθνικής πόλο της Ιταλίας, Κάρλο Σίλιπο, αναφέρθηκε στη… ζημιά που έχει κάνει η Ελλάδα στις παίκτριές του στις τελευταίες συναντήσεις μας.

Με παράπονα από την διαιτησία, αλλά και για το ότι κόντρα στην Ελλάδα δεν μπορεί να σταυρώσει νίκη, σχολίασε ο Κάρλο Σίλιπο την χθεσινή αναμέτρηση των δύο ομάδων πόλο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Η Εθνική μας, μετά τον μικρό τελικό στο Ευρωπαϊκό, άφησε εκτός ημιτελικών τώρα στο Παγκόσμιο τις Ιταλίδες, οι οποίες μαζί με τον Καναδά θα παλέψουν πλέον για το τελευταίο εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς.

«Μάλλον η ελληνική ομάδα είναι πιο δυνατή στη φαντασία μας από ό,τι μπορεί να εκφράσει στο νερό. Αναθεωρήσαμε τον αγώνα της Αϊντχόφεν, είναι καλή ομάδα, αλλά υποφέρουμε περισσότερο ψυχικά παρά αγωνιστικά μέσα στο παιχνίδι. Έχουμε αυτό το πρόβλημα στην αρχή, κάνουμε τα πάντα για να το αποτινάξουμε, αλλά δεν έχουμε βρει ακόμη τη σωστή λύση. Έχουμε ακόμα την ευκαιρία να αγωνιστούμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες και δεν έχουμε παρά να σκεφτούμε αυτό» ανέφερε χαρακτηριστικό ο Σίλιπο, ο οποίος σε ερώτηση της RAI για την διαιτησία, είπε: «Καλύτερα να γελάς…»

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα