Εν αρχή ην... η άμυνα για Κεμζούρα

Η Νιγηρία ανησύχησε τη «Lietuva» (σ.σ. ήττα 80-86), παρότι δεν είχε ιδιαίτερο άγχος για την πρόκριση, αλλά ο προπονητής της ομάδος δε θέλει να δει τα λάθη του παρελθόντος και στην πιο κρίσιμη αναμέτρηση του Προολυμπιακού Τουρνουά απέναντι στο Πουέρτο Ρίκο.
«Θα γίνει μία σκληρή αναμέτρηση, γιατί αμφότερες οι ομάδες είναι δυνατές. Πιστέψτε με, τα προβλήματα θα είναι πολλά, πρέπει να τα ξεπεράσουμε και να χτυπήσουμε στα αδύναμα σημεία τους. Πρέπει να έχουμε καλή απόδοση, να βγάλουμε ενέργεια κι επιθετικότητα στο όριο του φάουλ. Όλα θα αρχίσουν απ' την άμυνα. Έπειτα θα προσπαθήσουμε να βρούμε τους ικανούς παίκτες να εκτελέσουν στην επίθεση» εξήγησε.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.