Σοκ, βαρύ κλίμα και δάκρυα...

Δημήτρης Τομαράς
Σοκ, βαρύ κλίμα και δάκρυα...

bet365

Το Gazzetta.gr μεταφέρει... εικόνες και συναισθήματα στις τάξεις των διεθνών μετά την τεσσάρα στο Ζάγκρεμπ και το Κροατία - Ελλάδα και το τι επικρατούσε στα αποδυτήρια έπειτα από το πρώτο μπαράζ.
Το σοκ ήταν πολύ μεγάλο για τους διεθνείς μετά το 4-1 στην Κροατία. Τόσο μεγάλο που δύσκολα έβγαιναν λέξεις στα αποδυτήρια. Άλλοι είχαν δακρύσει (σ.σ. τόσο στον πάγκο όπως ο Σταφυλίδης αλλά και μετά), άλλοι είχαν νευριάσει με την εικόνα τους και το αποτέλεσμα και άλλοι ήταν εξαιρετικά στεναχωρημένοι. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ως αρχηγός βγήκε ξανά μπροστά αλλά αυτό από μόνο του δεν φτάνει να αποβάλλει την συναισθηματική φόρτιση σε τέτοιες δύσκολες στιγμές.
Κανένας δεν μπορούσε να πιστέψει ότι έγιναν τόσα λάθη από κάθε άποψη στην αναμέτρηση. «Ήταν ένα πολύ μεγάλο σοκ το πολύ κακό βράδυ για όλους μας. Έγιναν τόσα λάθη...», ήταν μία από τις ατάκες που ακούστηκαν. Οι δε παίκτες που έκαναν τα... μοιραία λάθη στο ματς ήταν απαρηγόρητοι. Όσο για τον Σκίμπε ήταν και αυτός φανερά προβληματισμένος και επηρεασμένος από το κλίμα και την περιρρέουσα ατμόσφαιρα αλλά γενικότερα όπως αναφέραμε ξανά είχε αρκετούς κακούς προπονητικούς αλλά και επικοινωνιακούς χειρισμούς.
Τι μένει; Όλο αυτό πέρασε τώρα από αγωνιστικής πλευράς. Κανείς δεν μπορεί να γυρίσει τον χρόνο πίσω. «Να πάμε πολύ σοβαρά στο ματς της Κυριακής και ότι βγει. Μετά από αυτό το βράδυ που πικράναμε τόσο κόσμο το οφείλουμε σε όσους θα έρθουν να μας δουν στο γήπεδο αλλά και σε όσους θα δουν τον αγώνα», σχολίαζαν μεταξύ άλλων οι διεθνείς. Το οφείλουν άλλωστε όλοι. Και αυτοί που θα συνεχίσουν και αυτοί που κλείνουν τον κύκλο τους...
 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα