Χάρης Μαριόλης για Βασίλη Τόπαλο: «Αναμένουμε τα αποτελέσματα της έρευνας για τις συνθήκες τραυματισμού του»

Newsroom
Χάρης Μαριόλης για Βασίλη Τόπαλο: «Αναμένουμε τα αποτελέσματα της έρευνας για τις συνθήκες τραυματισμού του»

bet365

Ο Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας, Χάρης Μαριόλης σε δήλωσή του για τον θάνατο του Βασίλη Τόπαλου εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη του στην ελληνική Δικαιοσύνη, την Πέμπτη το τελευταίο «αντίο» στον 16χρονο αθλητή.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας, Χάρης Μαριόλης σε δήλωσή του για τον αδόκητο θάνατο του Βασίλη Τόπαλου τόνισε ότι «αναμένει τα αποτελέσματα της έρευνας για τις αδιευκρίνιστες συνθήκες του θανάσιμου τραυματισμού του αθλητή».


Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου της ΕΟΠ


«Η οικογένεια της ελληνικής πυγμαχίας θρηνεί για τον άδικο χαμό του Βασίλη. Ειλικρινή συλλυπητήρια στους γονείς, στην οικογένεια του παιδιού. Χάσαμε ένα νέο υπέροχο παιδί, υπόδειγμα ανθρώπου, άριστο σε όλα, χάσαμε έναν σπουδαίο αθλητή με τεράστιες δυνατότητες.

Κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Ιταλία για πρώτη φορά στην ιστορία του αθλήματος και στο αεροδρόμιο μού υποσχέθηκε ότι θα τα έδινε όλα για να φέρει και το ολυμπιακό μετάλλιο.

Είμαι συγκλονισμένος, ό,τι και να πω για το παιδί αυτό θα είναι πολύ λίγο. Ο Βασίλης Τόπαλος με την αγωνιστικότητά του, το ήθος του και τον ακέραιο χαρακτήρα του, μας έκανε όλους υπερήφανους.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας κινήθηκε άμεσα σε συνεργασία με τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Αυγενάκη και αναμένει τα αποτελέσματα της έρευνας για τις αδιευκρίνιστες συνθήκες του θανάσιμου τραυματισμού του αθλητή μας. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη».

Την Πέμπτη η κηδεία του 16χρονου

Στο μεταξύ την Πέμπτη (5/1, 14:30) θα τελεστεί η νεκρώσιμη ακολουθία για τον 16χρονο Βασίλη Τόπαλο, που έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα (2/1). Η κηδεία τα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στην περιοχή Ψάρι Ασπρόπυργου και η ταφή του νεκροταφείου Σχιστού.


 

Τελευταία Νέα