Πυγμάχος από το Πουέρτο Ρίκο κρίθηκε ένοχος για απαγωγή και δολοφονία εγκύου και του αγέννητου παιδιού της

Ο Φελίξ Βερντέχο Σάντσεζ

bet365

Ο Φελίξ Βερντέχο Σάντσεζ, που αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, κρίθηκε ένοχος για απαγωγή, θάνατο εγκύου και του αγέννητου παιδιού της

Ομοσπονδιακό δικαστήριο έκρινε ένοχο την Παρασκευή (28/7) τον πυγμάχο Φελίξ Βερντέχο Σάντσεζ για τον θάνατο εγκύου και του αγέννητου παιδιού της, σύμφωνα με το γραφείο του Εισαγγελέα των ΗΠΑ στην Περιφέρεια του Πουέρτο Ρίκο.

Ο Βερντέχο Σάντσεζ, που αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012, κρίθηκε ένοχος για απαγωγή και τη δολοφονία μιας γυναίκας και ενός αγέννητου παιδιού

Η Κέισλα Ροντρίγκει Ορτίθ και το αγέννητο παιδί της βρέθηκαν νεκροί σε λιμνοθάλασσα του Σαν Χοσέ στο Πουέρτο Ρίκο την 1η Μαΐου 2021. Η Ορτίθ είχε κάνει τεστ εγκυμοσύνης και περίμενε το παιδί του.

Οι εισαγγελείς είπαν ότι η Βερντέχο Σάντσεζ παρέσυρε την Ορτίθ στο όχημά του με τη βοήθεια άλλου ατόμου και της επιτέθηκε, την οδήγησε και την πέταξε στη λιμνοθάλασσα του Σαν Χοσέ.

Σύμφωνα μάλιστα με την ανακοίνωση, ο ίδιος πήδησε στη λιμνοθάλασσα για να «τελειώσει τη δολοφονία και των δύο θυμάτων», ανέφεραν οι εισαγγελείς στην απελευθέρωση.

Ο Βερντέχο Σάντσεζ αντιμετωπίζει ισόβια κάθειρξη για κάθε καταδίκη. Η ανακοίνωση της ποινής του έχει προγραμματιστεί για τις 3 Νοεμβρίου.

 

Τελευταία Νέα