Μπαουμγκάρντνερ: Θετική σε ντόπινγκ κοντρόλ πριν τη νίκη της επί της Χριστίνας Λιναρδάτου

Newsroom
Alycia Baumgardner

bet365

Η Αμερικανίδα πρωταθλήτρια πυγμαχίας βρέθηκε θετική σε δύο απαγορευμένα στεροειδή πριν από τον αγώνα της με τη Χριστίνα Λιναρδάτου τον περασμένο μήνα!

Η Αλίσια Μπαουμγκάρντνερ υπερασπίστηκε τον τίτλο της παγκόσμιας πρωταθλήτρια super featherweight επί της Χρίστινας «Μέδουσα» Λιναρδάτου στις 15 Ιουλίου στο Ντιτρόιτ, όμως πιθανότατα θα έχουμε ανατροπή των δεδομένων και νέο αγώνα αφού βρέθηκε θετική σε απαγορευμένες ουσίες σε τυχαίο τεστ αντιντόπινγκ που διενεργήθηκε λίγες ημέρες νωρίτερα!

τον οργανισμό της και σε εξέταση ούρων έγινε ανίχνευση της ουσίας Μεστερολόνη, που είναι παράνομη. Η Μπαουμγκάρντνερ σε μακροσκελή δήλωσή της στα social media αρνείται τα όσα έχουν γίνει γνωστά και αναφέρει πώς ποτέ δεν θα έπαιρνε παράνομες ουσίες.

«Στις 12 Αυγούστου 2023, ενημερώθηκα ότι ένα "Δείγμα Α" που παρέδωσα στις 12 Ιουλίου 2023, οδήγησε σε "Ανεπιθύμητο Αναλυτικό εύρημα" μεταβολιτών μεστερολόνης και οξικής μεθενολόνης, δύο ουσιών που δεν έχω ακούσει ποτέ ή χρησιμοποιήσει με οποιονδήποτε τρόπο. Το δείγμα που δόθηκε αμέσως μετά τον αγώνα μου στις 15 Ιουλίου 2023 ήταν καθαρό και αρνητικό για όλες τις απαγορευμένες ουσίες, όπως και το δείγμα μου στις 16 Ιουνίου 2023, γεγονός που καθιστά το αποτέλεσμα της 12ης Ιουλίου ουσιαστικά αδύνατο», σημειώνει μεταξύ άλλων.

Οι φήμες για το θετικό τεστ της άρχισαν να κυκλοφορούν τη Δευτέρα, φήμες τις οποίες η ίδια απάντησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά αργότερα οι promoter της , η Matchroom Boxing, επιβεβαίωσαν το θετικό τεστ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

Τελευταία Νέα