Πυγμαχία: Προπονητής έχασε τη ζωή του την ώρα του αγώνα της γυναίκας του

Δημήτρης Ντζάνης
Η πυγμάχος Σαμπρίνα Πέρεζ

bet365

Ο 58χρονος προπονητής πυγμαχίας Ντιέγκο Αρούα υπέστη καρδιακή προσβολή και έχασε τη ζωή του τη στιγμή που έδινε οδηγίες στη σύζυγό του Σαμπρίνα Πέρεζ σε αγώνα για τον παγκόσμιο τίτλο στο Μεξικό.

Ένα τραγικό συμβάν σημάδεψε αγώνα πυγμαχίας γυναικών στο Μεξικό, εκεί όπου ο προπονητής και σύζυγος της Σαμπρίνα Πέρεζ, υπέστη καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια του αγώνα και λίγη ώρα αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Πρόκειται για τον 58χρονο Ντιέγκο Αρούα από την Αργεντινή, που υπέστη καρδιακή προσβολή την ώρα που η γυναίκα του, Σαμπρίνα Πέρεζ, έδινε αγώνα για τον παγκόσμιο τίτλο στη πυγμαχία.

Το περιστατικό συνέβη μεταξύ του 9ου και του 10ου γύρου της αναμέτρησης στο «Auditorio Municipal Fausto Gutierrez» στο Μεξικό.

Ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Συμβουλίου Πυγμαχίας (WBC), Μαουρίσιο Σουλαϊμάν δήλωσε σχετικά: «Με βαθιά θλίψη ενημερωθήκαμε για τον ξαφνικό θάνατο του Αργεντινού προπονητή, Ντιέγκο Αρούα, ο οποίος υπέστη καταστροφικό καρδιακό επεισόδιο κατά τη διάρκεια του αγώνα της Σαμπρίνα Πέρεζ, στην Τιχουάνα. Οι ιατρικές υπηρεσίες έκαναν ό,τι ήταν δυνατόν, όμως πέθανε στο γενικό νοσοκομείο QDEP».

Ο θάνατος του 58χρονου, διαπιστώθηκε με την άφιξή του στο νοσοκομείο. Η Σαμπρίνα Πέρεζ εν τέλει, γνώρισε την ήττα από την Αυστραλή, Νίκολσον.

 

Τελευταία Νέα