Ο Φλόιντ Μεϊγουέδερ ενισχύει τον στρατό τού Ισραήλ στον πόλεμο εναντίον της Χαμάς

Δημήτρης Ντζάνης
Ο Φλόιντ Μεϊγουέδερ ενισχύει τον στρατό τού Ισραήλ στον πόλεμο εναντίον της Χαμάς

bet365

Ο Φλόιντ Μεϊγουέδερ στέλνει με το ιδιωτικό του αεροπλάνο ενισχύσεις στον στρατό τού Ισραήλ, τασσόμενος στον πόλεμο ενάντια στη Χαμάς, τι έγραψε στα social media ο διάσημος πυγμάχος.

Ο Φλόιντ Μεϊγουέδερ εξέφρασε από την πρώτη την υποστήριξή του στον λαό του Ισραήλ στον πόλεμο εναντίον της Χαμάς.

Μάλιστα ο 46χρονος Αμερικάνος, πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής της πυγμαχίας δεν μένει μόνο στα λόγια και σε μια ανάρτηση στο instagram.

Σύμφωνα με αναφορές, ο Μεϊγουέδερ αποφάσισε να στείλει το ιδιωτικό του αεροπλάνο στο Ισραήλ, με τρόφιμα, γιλέκα και μια σειρά από άλλες προμήθειες για τους στρατιώτες του Στρατού Άμυνας του Ισραήλ (IDF).

Tο ιδιωτικό αεροπλάνο αναμένεται να φθάσει στο Ισραήλ κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, με εξοπλισμό που θα διανεμηθεί προσωπικά από τους πιλότους του, που είναι απόφοιτοι της αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας.

«Η Χαμάς δεν εκπροσωπεί τον παλαιστινιακό λαό, αλλά είναι μια τρομοκρατική οργάνωση που επιτίθεται σε αθώες ζωές! Είμαι υπέρ όλων των ανθρώπων και εύχομαι την ασφαλή επιστροφή όλων των Αμερικανών και των Ισραηλινών και κάθε ατόμου που απήχθη ως όμηρος κατά τη διάρκεια αυτών των φρικτών εγκλημάτων πολέμου.

Δεν είναι ώρα για πολιτική. Αυτή είναι η ώρα για την ασφάλεια πρώτα και κύρια. Ο Θεός να ευλογεί την Αμερική. Ο Θεός να ευλογεί το Ισραήλ. Ο Θεός να ευλογεί την ανθρώπινη φυλή» έγραψε σε νέα ανάρτησή του ο Φλόιντ Μεϊγουέδερ.

 

Τελευταία Νέα