Πυγμαχία: Η Κάντζαρη εξασφάλισε μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα

Κώστας Ευθυμιάδης
Η Ράνια Κάντζαρη αναδεικνύεται νικήτρια

bet365

Η Ράνια Κάντζαρη... ισοπέδωσε την Λευκορωσίδα Κόβαλ και εξασφάλισε μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κορασίδων, αφού πέρασε στα ημιτελικά.

Αλλη μία σπουδαία επιτυχία για τα κλιμάκια της ελληνικής πυγμαχίας, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα παίδων -κορασίδων, που συνεχίζεται στην Αρμενία.

Η Ουρανία Κάντζαρη έκανε μία επιβλητική εμφάνιση στον προημιτελικό των 57κ. Κόντρα στην Βικτόρια Κόβαλ από την Λευκορωσία και με το απόλυτο σκορ, πέρασε στα ημιτελικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος, εξασφαλίζοντας ένα ακόμη μετάλλιο για την Ελλάδα.

Από χθες η χώρα μας έχει… καπαρωμένο ένα μετάλλιο και με την Γεωργοπούλου στα 50 κιλά, με τα δύο κορίτσια να έχουν κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις μέχρι στιγμής.

Η Κάντζαρη ειδικά στον δεύτερο γύρο δεν άφησε την αντίπαλό της να πάρει ανάσα και πήρε εύκολα το εισιτήριο για τις 4 καλύτερες του κόσμου.

Σήμερα έχουμε άλλες δύο συμμετοχές σε προημιτελικούς. Λίγο πριν τις 14:00 θα αγωνιστεί στα 63κ. Ο Εμμανουήλ Φωτιάδης κόντρα στον Βασίλιε Τζούρτζεβιτς από την Σερβία, ενώ περίπου στις 17.00 ο Νέαρχος Κωνσταντινούδης κοντράρεται με τον Εμάλ Χαμντάμ από την Γερμανία για τα 48 κιλά.

 

Τελευταία Νέα