Ευχαριστούμε τη Μπάγερν και τη Μπορούσια!

Δήμος Μπουλούκος
Ευχαριστούμε τη Μπάγερν και τη Μπορούσια!

bet365

Ο Δήμος Μπουλούκος με αφορμή τις «τεσσάρες» σε Μπάγερν και Ρεάλ γράφει για την αποκαθήλωση των κορυφαίων που μόνο καλό κάνει στο ποδόσφαιρο.

Οσοι αγαπάνε πραγματικά το ποδόσφαιρο, μόνο χαρά πρέπει να αισθάνθηκαν για τα δύο τελευταία βράδια του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι εμφατικές νίκες των Γερμανών έφεραν ξανά στην επιφάνεια τους λόγους που αγαπάμε το ποδόσφαιρο, επιβεβαιώνοντας ότι είναι το κορυφαίο άθλημα στον πλανήτη του, επειδή στον μαγικό του κόσμο, όλα μπορούν να συμβούν!

Είναι το πιο δημοκρατικό σπορ γιατί όλοι έχουν άποψη για αυτό, όλοι μπορούν εύκολα να το παρακολουθήσουν και κυρίως γιατί όλα γίνονται. Η Μπάγερν και η Ντόρτμουντ φυσικά και δεν είναι ο Δαβίδ που νίκησε τον Γολιάθ, αλλά η ευκολία με την οποία έφτασαν στη νίκη και το εύρος του σκορ, ανέτρεψαν προβλέψεις και προγνωστικά!

Κυρίως, όμως, απέδειξαν ότι κανείς δεν είναι ανίκητος. Τη χρονιά που μιλούσαμε για τα ρεκόρ του Μέσι και του Ρονάλντο και οι δύο αποχώρησαν από την Γερμανία με κατεβασμένο κεφάλι, ηττημένοι και ντροπιασμένοι, γκρεμίζοντας όλα τα διθυραμβικά που έχουν ακουστεί και γραφτεί τους τελευταίους μήνες.

Δεν αμφισβητώ την αξία τους, ούτε την κλάση. Ηταν, είναι και θα είναι οι δύο κορυφαίοι ποδοσφαιριστές στον κόσμο, αλλά την Τρίτη και την Τετάρτη επιβεβαιώθηκε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο – για μία ακόμα φορά – ότι το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και δεν παίζουν μόνο οι βεντέτες...

Παίζουν 11 και τα πάντα μπορούν να γίνουν ακόμα κι όταν αντίπαλος σου είναι η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ. Για αυτό το λόγο, ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Μπάγερν και τη Μπορούσια. Μας θύμισαν γιατί αγαπάμε τη μπάλα...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα