Πρόβλημα στον δικέφαλο o «Σίσκα»

Πρόβλημα στον δικέφαλο o «Σίσκα»

Γιάννης Ράμμας
Πρόβλημα στον δικέφαλο o «Σίσκα»

bet365

Ο Ραμούνας Σισκάουσκας απουσίασε απ' την τελευταία νίκη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην Αγία Πετρούπολη επί της τοπικής Σπαρτάκ κι ο λόγος αποδείχτηκε πως είναι ένας τραυματισμός στον δεξί δικέφαλο.

Ο Λιθουανός φόργουορντ τραυματίστηκε σε προπόνηση πριν απ' τη νίκη της ομάδος του με 78-88 και παραμένει αμφίβολος για την επόμενη υποχρέωση στο Βλαδιβοστόκ με την τοπική Σπαρτάκ (17/4), επίσης για το εγχώριο πρωτάθλημα.

Μέχρι τον ημιτελικό του Final Four της Ευρωλίγκας με τον Παναθηναϊκό (11/5), η «ομάδα του στρατού» έχει να δώσει συνολικά τρεις αναμετρήσεις για την PBL κι άλλες δύο για τη VTB League.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα