Ουντινέζε - Ρόμα 1-2: Ο Κριστάντε της χάρισε τη νίκη στο... Part 2

Βασίλης Μπαλατσός
Ρόμα

bet365

Στη συνέχεια του παιχνιδιού της Ρόμα με την Ουντινέζε που διεκόπη λόγω της κατάρρευσης του Εντικά η ομάδα του Ντε Ρόσι πήρε τη νίκη με 2-1, χάρη στο «buzzer beater» του Κριστάντε.

Ο Κριστάντε έσωσε τη Ρόμα από την γκέλα! Έντεκα ημέρες μετά την κατάρρευση του Εντικά κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ουντινέζε (14/4) το παιχνίδι συνεχίστηκε απόψε (25/4) στο «Φριούλι», από το 73ο λεπτό, με το σκορ στο 1-1 και η ομάδα του Ντανιέλε Ντε Ρόσι κατάφερε να πάρει το τρίποντο, καθώς επικράτησε με 2-1, με «λυτρωτή» τον Κριστάντε. Με το «αριστερό» το... ιδιαίτερο ντεμπούτο του Καναβάρο στον πάγκο των Μπιανκονέρι. Στην 5η θέση οι Τζιαλορόσι, με 58 βαθμούς, στο +4 από την Αταλάντα. Στους 28 βαθμούς η 17η Ουντινέζε που ισοβαθμεί με τη 18η Φροζινόνε.

Όπως είναι αναμενόμενο η Ρόμα σε αυτό το σύντομο διάστημα είχε τον έλεγχο και πίεσε για το γκολ της νίκης. Στο 85' ο Αζμούν έκλεψε την μπάλα από τον Πέρεθ, πάτησε περιοχή αλλά του είπε «όχι» ο Οκόγιε. Στο 90+5' ο Κριστάντε έδωσε τη λύση στην ομάδα του, όταν στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων πήρε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ντιμπάλα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Θυμίζουμε πως στο... πρώτο μέρος του αγώνα η Ουντινέζε είχε προηγηθεί στο 23', όταν ο Χάουσεν έκανε λάθος κοντρόλ, ο Περέιρα έκλεψε, έφυγε στην αντεπίθεση και πλάσαρε εύστοχα. Οι Ρωμαίοι είχαν ισοφαρίσει στο 64' με κεφαλιά του Λουκάκου έπειτα από σέντρα του σκόρερ του «Part 2», Κριστάντε.

Βαθμολογία:

serie a table

 

SERIE A Τελευταία Νέα