Η Μιλλούση για το «Χαμόγελο»

Gazzetta team
Η Μιλλούση για το «Χαμόγελο»

bet365

Το κοινωνικό της πρόσωπο δείχνει η Βάσω Μιλλούση, η οποία σε συνεργασία με αθλητική εταιρία ένδυσης λανσάρει ένα συλλεκτικό μπλουζάκι, στηρίζοντας το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Η 28χρονη πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής προσπαθεί να στηρίξει με τον δικό της τρόπο τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό, προωθώντας ένα t-shirt με το όνομα της. Σκοπός της προσπάθειας αυτής, είναι διπλός: Αφενός να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για τις ανάγκες του «Χαμόγελου του Παιδιού» και αφετέρου να προωθηθεί το μήνυμα του Ολυμπιακού ιδεώδους και η συμβολή της γυμναστικής στις μικρές ηλικίες.

Κατά τη διάρκεια του πανελληνίου πρωταθλήματος ενόργανης γυμναστικής (7-8 Απριλίου), η μπλούζα με το όνομα της Βάσως Μιλλούση θα διατίθεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στο Δυτικό γήπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων του Ολυμπιακού Χωριού, στις Αχαρνές, όπου φιλοξενείται η διοργάνωση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα