Στίβος: Με τριπλή ελληνική παρουσία το μίτινγκ της Ουέλβα στην Ισπανία

Πρεμιέρα με 16.13μ. ο Ανδρικόπουλος στην Παμπλόνα

bet365

Με τριπλή ελληνική παρουσία θα διεξαχθεί το μίτινγκ της Ουέλβα στην Ισπανία.

Τη Μεγάλη Τρίτη, 30 Απριλίου, τρεις εκπρόσωποι του ελληνικού στίβου θα αγωνιστούν στο ισπανικό μίτινγκ της Ουέλβα, το οποίο ανήκει στη Bronze κατηγορία του Continental tour, με στόχο τις καλές επιδόσεις.

Στο στάδιο Emilio Martín Ibero-American, η Ελίνα Τζένγκο, η οποία στο πρόσφατο Diamond League της Σανγκάης άγγιξε τα 60 μέτρα, ξεκινά την προσπάθειά της στις 19:30 με κυριότερες αντίπαλες την Πολωνή Μαρσελίνα Βίτεκ Κονοφάλ (ατομικό ρεκόρ 66.53μ) και την Κουβανή Γιουλένμις Αγκιλάρ (φετινό ρεκόρ 63.90). Η πρωταθλήτρια Ευρώπης μετέβη στην Ουέλβα, στον ισπανικό νότο κοντά στα σύνορα με την Πορτογαλία, απ’ ευθείας από την κινεζική μεγαλούπολη.

Ο Νικόλας Ανδρικόπουλος, μετά το πέρασμά του από τους Διασυλλογικούς Αγώνες στον Άγιο Κοσμά όπου επιχείρησε μόνο δύο άλματα με καλύτερο στα 15.47μ, θα κυνηγήσει μια καλή επίδοση στην Ουέλβα, έχοντας μαζί του στις εξέδρες τον προπονητή του, Δημήτρη Βασιλικό και στον αγωνιστικό χώρο τον αειθαλή Δημήτρη Τσιάμη, ο οποίος θα κάνει το ντεμπούτο του στον ανοιχτό στίβο.

Το ελληνικό δίδυμο θα αντιμετωπίσει, μεταξύ άλλων, τον Βραζιλιάνο, έβδομο στο Παγκόσμιο του 2022, Αλμίρ Ντος Σάντος, καθώς και τον Γάλλο, πρωταθλητή Ευρώπης του 2014, Μπενζαμάν Κομπαορέ. Το τριπλούν ανδρών θα ξεκινήσει στις 19:40.

 

Τελευταία Νέα