Στο τρίτο σκαλί η Καραγιάννη
Η Ανθή Καραγιάννη έβαλε το όνομά της στη λίστα με τους νικητές της ελληνικής αποστολής στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό του μήκους.
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια με άλμα στα 5.16μ με την τρίτη της προσπάθεια ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου, για δεύτερη φορά στην καριέρα της μετά το 2008.
Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ίλσε Χαγιές από τη Ν. Αφρική με άλμα στα 5.70 μ, ενώ δεύτερη ήταν η Λίντα Χαμρί από την Αλγερία με 5.31 μ.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
