Μπολτ και Ένις οι κορυφαίοι!

Τα τρία χρυσά μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου (100μ, 200μ, 4Χ100) του έδωσαν και το βραβείο κορυφαίας αθλητικής προσωπικότητας, αφήνοντας πίσω Φελπς, Φαρα, Μέσι, Φέτελ. «Θα είμαι εδώ ξανά το 2016» σχολίασε ο γρηγορότερος άνθρωπος στον κόσμο!Αυτό άλλωστε είναι το τρίτο στην καριέρα του, μετά το 2009 και το 2010.
Βραβεία πήρε και η «Βασίλισσα» της Αγγλίας, Τζέσικα Ενις μετά τη μεγάλη νίκη της στο έπταθλο στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το βραβείο «Επίτευγμα ζωής» πήγε στον Σεμπάστιαν Κόε, πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, ειδικό βραβείο πήρε ο Άντι Μάρεϊ, αλλά και βραβείο για την δυναμική επιστροφή πήρε ο Φέλιξ Σάντσες για τη νίκη στα 400μ. εμπ. !
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.