«Πρωταθλητές του τηλεκοντρόλ»

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1η Απριλίου στη διαδρομή Πέλλα-Θεσσαλονίκη, με τον αντιπρόεδρο της εκτελεστικής επιτροπής και πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης, Δημήτρη Γάκη να αναφέρεται στο πνεύμα και στη σημασία της διοργάνωσης.
«Ο αγώνας αυτός είναι βέβαιο πως θα έχει μεγαλύτερη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία από κάθε προηγούμενο και οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους εργάστηκαν από κάθε φορέα και συνδιοργανωτή. Το πνεύμα των αγώνων είναι η διάδοση του υγιούς τρόπου ζωής, καθώς τα ποσοστά παχυσαρκίας νέων παιδιών είναι στη χώρα μας τα υψηλότερα στην Ευρώπη. Στόχος μας δεν είναι απλά η διοργάνωση ενός μαραθωνίου δρόμου, αλλά και η εμπέδωση ενός άλλου τρόπου καθημερινής πρακτικής, γιατί στην χώρα μας είμαστε πλέον οι πρωταθλητές του τηλεκοντρόλ», είπε χαρακτηριστικά.
Όπως αναφέρθηκε, φέτος θα πάρουν μέρος στον μαραθώνιο περισσότεροι από 1.200 μαραθωνοδρόμοι από όλη την Ευρώπη και τις 7 βαλκανικές χώρες, πρωταθλητές που θέλουν να κερδίσουν τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου, ενώ στο σύνολο οι αθλητές που θα πάρουν μέρος και στις υπόλοιπες διαδρομές, του ενός και των 5, 10 χιλιομέτρων θα υπερβούν τις 6.500.
«Αν δεν είχαμε καταληκτικό χρονικό όριο στις δηλώσεις συμμετοχής, αυτές θα είχαν ξεπεράσει κάθε προσδοκία, αλλά ευελπιστούμε με την βοήθεια των πολλών εθελοντών και όλων των συνδιοργανωτών πως θα έχουμε απόλυτη επιτυχία, καθώς προετοιμαζόμαστε εδώ και πολλές εβδομάδες» είπε μεταξύ άλλων ο γραμματέας της εκτελεστικής επιτροπής, Γιάννης Ποδιώτης.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.