Στην Κρήτη ο Χονδροκούκης

Gazzetta team
Στην Κρήτη ο Χονδροκούκης

bet365

Η σεζόν στο κλειστό στίβο ολοκληρώθηκε επιτυχημένα για τον Δημήτρη Χονδροκούκη, ο οποίος αρχίζει την προετοιμασία του από την Κρήτη εν όψει των διοργανώσεων του καλοκαιριού.

Οι πανηγυρισμοί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στην Κωνσταντινούπολη κόπασαν αμέσως και ο παγκόσμιος πρωταθλητής του ύψους διατηρώντας πάντα χαμηλούς τόνους επικεντρώνεται στον επόμενο μεγάλο στόχο του: τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Πριν από το κορυφαίο γεγονός στην βρετανική πρωτεύουσα μεσολαβεί το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Ελσίνκι, κι αν ακόμη δεν έχει αποφασίσει αν θα λάβει μέρος, ο Δημήτρης Χονδροκούκης θέλει να έχει όσο το δυνατόν περισσότερους αγώνες στα πόδια του.

Στο πρόγραμμά του έχει εντάξει ήδη κάποια μίτινγκ από τη σειρά «Diamond League», προς το παρόν όμως θα ξεκινήσει με προπονήσεις. Για το λόγο αυτό αναχωρεί την Τρίτη (3/4) μαζί με τον πατέρα και προπονητή του Κυριάκο για το Ηράκλειο της Κρήτης, από όπου θα ξεκινήσει την προετοιμασία του.

Στο μεταξύ, ο νεαρός άλτης τιμήθηκε τη Δευτέρα (2/4) από το Πανεπιστήμιο Πειραιά, με αφορμή την επιτυχία του στο Παγκόσμιο της Πόλης.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα